Hvordan lage Hydraulikkslanger med en Press

Lage dine egne hydraulikkslanger vil spare deg for penger fordi du vil gjøre jobben selv og dine maskiner vil ikke være inaktiv mens du venter på en butikk for å lage en slange. Hvis du gjør mer enn 20 slanger i året, bør du spare nok til å betale for en standard $ 350 hydraulisk trykk i det første året. Making hydraulikkslanger med et trykk er enklere enn du tror. Det viktigste er å vite den eksakte målinger av den nødvendige tilpasning og slange. Annet enn det, maskinen trykk gjør alt arbeidet.

Bruksanvisning

1 Måle lengden av den nødvendige hydraulikkslange. Sørg for å inkludere lengden på montering på hver ende. For eksempel, hvis du trenger en 24 "slange med to 3" fittings, vil du ønsker en 30 "slange.

2 Hold montering på enden av slangen og markere slangen hvor bunnen av armaturen skal falle. Bruke en hvit porselen markør, som det er lett å markere gummi og merket er godt synlig.

3 Satt noen få dråper lett maskinolje på innsiden av folden øret i den hydrauliske montering. Dette er den del av beslaget som skal skyve over slangen. Pressen vil krympe passende å feste den til slangen slik at den ikke kan gli av. Vri montering på slangen til bunnen av crimp tube er foret opp med merket du har gjort.

4 Legg riktig hydraulisk trykk dør i maskinen. Kontroller maskinens spesifikasjoner for å finne riktig dør størrelse. Trykk dør ser ut som små kiler som passer inn i presse din som biter av kaken. Når de er på plass, vil det være et hull i midten hvor du bør plassere slangen og montering.

5 Mate montering og slangen fra under maskinen gjennom hullet i midten dannet av dør. Hold slangen på plass, slik at spinn mutter og skinn av beslaget er like over dør. Hele crimp tube bør være inne terningen.

6 Plasser kompresjonsringen over montering og dø, og trykk den ned til den dør holder slangen og montering på plass. Maskinen vil tvinge kompresjonsringen ned på dør, lukke hullet i midten til riktig størrelse og krympe montering på slangen. Når pressen er ferdig, fjernes trykkringen og slangen. Bruke et mikrometer for å måle diameteren av den krympede røret. Sørg for at det samsvarer nøyaktig den nødvendige diameteren på slangen. Hvis den ikke gjør det, kast slangen og prøv igjen.

7 Blås trykkluft gjennom slangen for å fjerne rester som kan ha falt i løpet av skjæring og trykke prosess.

Hint

  • Når du gjør en slange for en av dine maskiner, gå videre og lage to. Mark med maskinnavnet (f.eks gravemaskin # 24) og oppbevaring av slangen. Du kan bytte ut slangen umiddelbart neste gang, og deretter gjøre en ny reserveslangen når du har tid. På denne måten kan redusere tapt arbeidstid.
  • Kun trenet personell bør operere en hydraulisk presse. Noen ukjent med maskinen kan opprettholde alvorlige skader og kan gi substandard slanger som feiler under bruk. Sørg for at alle som opererer pressen har på seg riktig antrekk og personlig verneutstyr: ingen løse klær, slips, smykker eller noe som kan henge seg opp i pressen; og vernebriller og arbeidshansker.