Hvordan lage glassfiber Endrede subwoofer Bokser

Hvordan lage glassfiber Endrede subwoofer Bokser


Glassfiber subwoofer boksene er en fin måte å tilpasse bilen og dens lydanlegg. Mens mange mennesker bare betale for å ha subwoofere installert, noen liker utfordringen og individualitet med å bygge sine egne. Alle materialer for dette prosjektet kan kjøpes på en stor jernvarehandel, med en rask tur til et stoff butikken for fleece.

Bruksanvisning

1 Fjern alle elementer fra stammen. Linje hele den innvendige overflaten med en tykk plast presenning, holdt på plass med duct tape.

2 Mål området der du har tenkt å sette sub-boksen. De to vanligste konfigurasjonene er enten en (1) én boks går over hele baksiden av stammen eller (2) to bokser, med en i begge bakre hjørne av bagasjerommet.

3 Skjær en ramme for sub-boksen ut av kryssfiner, etter dine mål. Det vil i hovedsak være en boks med en bunn, bak og på sidene (alternativ 1) eller en bunn og de to bakre vegger og hjørne (alternativ 2). De åpne områdene vil etter hvert bli dekket i fleece og glassfiber.

4 Bor et hull i bakveggen av boksen er stor nok til å passere gjennom subwooferen ledninger.

5 Skru bitene av sub-boksen sammen, og deretter sette boksen i bagasjerommet, og skru den inn i bagasjerommet vegger. Sørg for å trekke nok høyttalerkabelen gjennom hullet for å koble til subwooferen før du skrur boksen på plass.

6 Skjær et sirkulært høyttaler ring ut av kryssfiner store nok til å passe subwooferen inn. Den ytre diameter bør være en tomme større enn subwooferen. Å kutte den indre sirkel (en for subwooferen), bore et hull i midten stor nok til å få et sagblad inn.

7 Skjær fire strimler av kryssfiner og limes til høyttaleren ringen, som danner et bord. Fronten to ben bør være en tomme eller to kortere enn bakbena, siden en subwoofer er vanligvis holdt i en vinkel. Skjær bunnen av benene i en vinkel, slik at de kan sitte i flukt på gulvet i boksen.

8 Lim høyttaler ring bena til boksen gulvet.

9 Drapere et stykke fleece over subwoofer boks ramme. Den skal dekke rammen helt, med plass til overs på alle sider.

10 Staple fleece til høyttaleren ring, dra det stramt som du går.

11 Strekk fleece til kantene av rammen boksen og stifte det på plass. Ullen skal være så nær trommeskinn tett som mulig. Når den er helt stiftet på plass, danner en ytre hud for boksen, trim overflødig med et barberblad.

12 Bland en liten gruppe av glassfiber harpiks og katalysator i en engangs bøtte. Den nøyaktige blandingsforholdet vil bli notert på harpiks container.

1. 3 Brush katalysert harpiks på fleece, slik at det å suge inn i materialet.

14 La harpiksen til å herde fullstendig før det har herdet. Mens dette skjer, rive glassfibermatte på 5-tommers firkanter.

15 Skjær fleece ut av høyttaleren ring hullet når harpiksen har herdet.

16 Bland et større parti av harpiks og katalysator i en ny bøtte.

17 Pensle et lag av katalysert harpiks på fleece.

18 Lå kvadrater av glassfiber på fleece, overlappende dem av en kvart tomme. Dekk hele rammen, men vær forsiktig med å gå for langt inn i det åpne høyttaleren ring eller presenning på veggene i bagasjerommet.

19 Trykk mer harpiks på glassfiber med børsten, mette det og tvinge ut eventuelle luftbobler.

20 Legg tre flere lag med glassfiber og harpiks.

21 La glassfiber å kurere over natten.

22 Klippe bort overflødig glassfiber fra innsiden av høyttaleren ringen og langs kantene av subwoofer med en roterende verktøy. Vær forsiktig med å kutte inn i veggene i bagasjerommet.

23 Sand subwooferen boksen glatt og male det om ønskelig.

24 Fjern overflødig plast tarp fra rundt boksen.

25 Fest subwoofer til ledningen inne i boksen og skru den til boksen.

Hint

  • Bruk støvmaske, vernehansker, vernebriller og klær når du arbeider med glassfiber. Bare jobbe i et godt ventilert område.