Hvordan lage et tema for Nokia mobiltelefoner

Hvordan lage et tema for Nokia mobiltelefoner


Mobiltelefoner varierer sterkt i størrelse, form, farge og funksjonalitet. Og for ytterligere å tilpasse din mobiltelefon, kan du også legge skinn, klistremerker eller juveler. Så det er bare fornuftig at du også kan endre telefonens programvare utseende også. Laste ned temaer for Nokia-telefonen vil tillate deg å endre bakgrunnsbilde, ikoner, klokken og andre funksjoner som kan tilpasses. Og fordi du laster ned et tema, vil helhetsinntrykket av alt falle sammen, akkurat som det gjør med standardinnstillingene.

Bruksanvisning

1 Logg inn på en Nokia tema skapelse området, for eksempel ownskin.com, zedge.net eller mobileheart.com.

2 Naviger til temaer del ved å klikke på "Temaer" fanen eller link.

3 Velg din telefonmodell, og deretter bla gjennom ulike temaer for å finne en du ønsker å legge til telefonen.

4 Klikk på temaet du ønsker å legge til telefonen, og velg deretter "Last ned". Lagre filen på datamaskinens skrivebord for enkel tilgang.

5 Koble telefonen til datamaskinen via mini-USB-kabelen som fulgte med Nokia-telefonen. Hvis du ikke har mini-USB-kabel, kan du kjøpe en hos din lokale elektronikkbutikk eller online på amazon.com.

6 Åpne "Min datamaskin" fra "Start" -menyen på datamaskinen. Dobbeltklikk på USB-stasjonen at mobiltelefonen er koblet til, og klikk deretter og dra dem fra skrivebordet og slippe den inn i din mobiltelefon vinduet.

7 Koble telefonen fra datamaskinen. Slå av telefonen, og slå den på igjen. Din nye tema bør være på telefonen når den har startet på nytt.