Hvordan lage et sett med bilnøkler for en Lincoln Town Car

Hvordan lage et sett med bilnøkler for en Lincoln Town Car


Hvordan lage et sett med bilnøkler for en Lincoln Town Car er avhengig av årsmodell. Før 1998 drivere kan bare ha nøkler kutt på jernvareforretninger, låsesmeder eller forhandlere. I 1998, derimot, Lincoln begynte å bruke SecuriLock anti-tyveri-funksjonen i byen biler. SecuriLock er en anti-tyveri system som forbyr uautoriserte nøkler fra å starte bilen. Hver tast har en chipped kode som anti-tyveri system leser før du lar motoren starte. Av denne grunn må Town Bilnøklene fra 1998 og på chipped og programmert til å matche den anti-tyveri system kode.

Bruksanvisning

1969 til 1997 modellene

1 Kopitaster for 1969 til 1997 Lincoln Town Cars til enhver jernvarehandel, låsesmed eller Lincoln forhandler. Hvis originalen har blitt mistet eller forlagt, ta med legitimasjon og bevis på eierskap til forhandleren. Kostnad varierer fra $ 5 til $ 10.

2 Innkjøps nøkler for en 1998 eller nyere Lincoln Town Car til enhver Lincoln forhandler. Disse tastene har en SecuriLock funksjon, og kan ikke kopieres. Kostnader bør være mindre enn $ 100. To sett med nøkler må allerede være tilpasset bilens anti-tyveri system for at de nye nøklene til å fungere.

3 Sett en fungerende nøkkel i tenningen. Start motoren i minst ett sekund, men ikke mer enn fem sekunder. Vri nøkkelen til "off" og fjern den.

4 Sett andre allerede programmert nøkkelen i tenningen innen fem sekunder for å fjerne den først. Gjenta den samme prosessen.

5 Sett den nye nøkkelen i tenningen innen 10 sekunder for å fjerne den forrige nøkkelen. Starte kjøretøyet med den nye nøkkelen i minst ett sekund for å fullføre prosessen.