Hvordan lage et nettverk med DVR DirecTV

Hvordan lage et nettverk med DVR DirecTV


Den DirecTV HD-DVR er en HD-enhet som kan få tilgang til DirecTV DTV Cinema service, samt spille av innhold fra YouTube. For å bruke enheten, må du først koble den til ditt hjem Internett-nettverket. For å gjøre dette, er alt som kreves er å fysisk koble HD-DVR til nettverksruteren med en Cat-5 LAN-kabel.

Bruksanvisning

1 Koble Cat-5 LAN-kabelen til nettverksporten på baksiden av DirecTV HD-DVR. Portene har klare plastplugger installert av produsenten. Fjern en av pluggene og installere LAN-kabelen

2 Koble den andre enden av nettverkskabelen til ditt hjem Internet nettverksruteren. Denne kabelen må være koblet til ruteren, og ikke direkte til en Internett-modem

3 Gå tilbake til HD-DVR og slå på TV og DVR. Bruk av fjernkontroll, naviger til DVR "Setup" -menyen. Naviger til "Network Connection" alternativet.

4 Bruke tastene på fjernkontrollen, velger du boksen som sier "Sjekk Network Connection nå." Den HD-DVR vil aktivere LAN maskinvare i DVR og deretter "ping" Internett og DirecTV server. Når enheten returnerer "Du er nå koblet til Internett" -melding, er din HD-DVR koblet til nettverket.

Hint

  • Den DirecTV HD-DVR er den eneste DirecTV enhet som kan kobles til et hjemmenettverk. Den standard definition DVR er ikke i stand til å koble til et hjemmenettverk.