Hvordan lage en TV-antenne Booster

Hvordan lage en TV-antenne Booster


Noen ganger du ikke får TV-mottak du ønsker selv når du har en god trådløs TV-antenne fordi signalet er for svakt. Med en TV-antenne booster, kan du forsterke signalet som mottas på den trådløse TV-antenne. Du trenger ikke å bruke masse penger på en butikk-kjøpte forsterker; du kan gjøre en ut av enkle materialer.

Bruksanvisning

1 Tegne en sirkel på et stykke papp, og deretter trekke et par av halvsirkelformede fremspring på hver side av sirkelen, like over og under midtpunktet til sirkelen. Disse bør ikke være meget stor i forhold til sirkelen.

2 Skjær et stykke papp til et rektangel som er litt lengre enn diameteren av sirkelen. Bredden av dette stykket vil være litt mindre enn den for den sirkel, men må strekke seg merkbart ut over fremspringene i hver ende av sirkelen. Du egentlig lage en reflektor, så tenk på at når du vurdere størrelsen i forhold til det trådløse TV-antenne.

3 Dekke en side av hvert stykke papp med aluminiumsfolie.

4 Brett den lange stykke papp rundt den sirkulære stykke, og brett sirkelen i to. Bruk anslagene på sirkulær stykke som faner, slik at de passer inn gjennom sporene som du skjærer i den rektangulære stykke. Det hele skal se liksom som en halvsirkel når du er ferdig.

5 Brett ytterkanten av sirkelen opp for å danne en leppe som kjører lengden av stykket. Folien dekket sirkel vil bli suspendert i den andre delen.

6 Klipp et lite hull for antenne i midten av det som pleide å være sirkelen - som nå ser ut som en halvsirkel.

7 Fest TV-antenne booster over den eksisterende antennen på den trådløse TV-antenne.

Hint

  • Bruk vanntett materiale hvis TV-antenne booster er for en utendørs antenne.