Hvordan lage en Tow Strap Fra Paracord

Hvordan lage en Tow Strap Fra Paracord


Slep stropper, som ofte brukes for generell og kortreist tauing, også kan brukes i kritiske redningssituasjoner. Når et kommersielt laget slep stroppen er tilgjengelig, bruker paracord som en erstatning. Paracord er en sterk, tynn, lett tau opprinnelig utviklet for bruk som fallskjerm suspensjon linjer. Å gjøre en egen stry stroppen fra standard paracord er en relativt enkel prosess, men for at de slanke paracords for å håndtere den minimale trekk vekten av et typisk kjøretøy, vil et antall lengder må være flettet sammen for å øke deres styrke.

Bruksanvisning

1 Bestemme den maksimale trekkvekten for hvilken slepe stropp vil bli brukt. De fleste generelle slep stropper for biler og små lastebiler har slep styrke rangeringer som starter på 10.000 pounds. Men det er alltid best å overvurdere vekten taues.

2 Bestem styrke vurdering av en enkelt lengde av paracord. Kvalitet paracords er vurdert til 550 pounds. Deretter bestemmer den ønskede lengde av slepe stroppen. En god, all-purpose størrelse er 18 fot lang.

3 Bestem antall individuelle Paracord tråder for å trygt taue den ønskede vekten. For eksempel, for å trygt taue 10.000 pounds, trenger du minst 19 tråder av 550-pound paracord (10000/550 = 18,19).

4 Skjær Paracord tråder til fletting lengde. Ifølge The Purse Workshop, bestemme start tau lengde for en flette ved å ta den ønskede ferdige flettet tau lengde, tilsett 1 / 3rd og deretter doble det. For eksempel å lage en ferdig 18-fots lengde på flettet tau, tilsett 6 fot (1/3 av 18). Deretter multiplisere det totale av 2, for en paracord start tråd lengde på 48 fot (18 + 6 = 24, 24 x 2 = 48).

5 Lag en paracord slep stropp av pyntebånd de paracords inn til en 3-strand flette. Start med knyting alle 19 tråder av paracord sammen i den ene enden. Separer 19 Paracord lengder inn i tre grupper, hvorav to vil ha 6 tråder og man vil ha 7.

6 Begynn fletten ved å legge venstre gruppe over midten gruppe, mellom sentrum og høyre hånd grupper. Deretter lå den høyre gruppen over midten gruppe, mellom det nye venstre og midtre grupper. Gjenta langs hele paracord lengde. Knute den andre enden.

7 Knute en 18-tommers overhånds løkke i den ene enden av stroppen. Slik forhindrer slitasje, pakk flere tykkelser av hockey tape rundt løkken og minst 12 inches ned flettet stropp. Gjenta på den andre enden av stroppen.