Hvordan lage en tilpasset Sub Enclosure

Noen ganger kan en vanlig subwoofer kabinett vil bare ikke få jobben gjort. Dimensjonene på bilen kan ikke tillate deg å bruke ett, eller kanskje du har lyst til å bygge noe som er en perfekt passform for akkurat din bil audio setup. Her er hvordan du kan bygge din egen custom kabinett.

Bruksanvisning

Hvordan lage en tilpasset Sub Enclosure

1 Velg din subwoofer. Du vil velge din subwoofer basert på forsterkeren du teaming det opp med, budsjettet, dine preferanser i musikk, og din egen unike sans for stil.

2 Bestem kubikk volum behovene til subwoofer. Litteraturen som følger med subwoofer vil gi deg et bestemt sett av retningslinjer som den kubiske volumet at subwooferen vil fungere best med. Dette vil avgjøre volumet på subwoofer kabinett.

3 Mål mulige monterings steder i bilen. Bestemme hvor du ønsker å sette egendefinerte subwoofer kabinett gir deg noen viktige basismålinger å jobbe med. For eksempel hvis bredden eller høyden er begrenset, vil du ikke ønsker å overgå disse dimensjonene når du designe boksen.

4 Skissere din boksen design. Ved hjelp av de målene du tok i de forrige trinnene, skissere flere kabinett muligheter og bestemme kubikkvolumet av hver. For å gjøre dette, bare multiplisere bredden med høyden av dybden i inches og dividere med 1728 - dette vil gi deg volum i kubikkfot.

5 Kutt MDF sponplater for å gjøre de separate biter av boksen. I frontpanelet, kutte åpningen for subwooferen. De fleste subwoofere kommer med en mal som gjør det mulig å foreta en nøyaktig og rundt hull for subwooferen. I side av seksten nærmeste forsterkeren, lage et hull for å montere høyttaler terminal kopp inn.

6 Sett sammen din boksen fra de kappede biter av tre, ved hjelp av snekkere tre lim og treskruer. Tett på innsiden av boksen når du er ferdig for å sikre at det er lufttett.

7 Klipp og plasser boksen teppe på boksen. En varm limpistolen fungerer veldig bra for dette. Legg høyttalerterminalen cup og koble den interne ledninger, koble den til subwooferen. Deretter montere subwooferen inn i åpningen. Nyt verk ved å spy opp noen av favorittlåtene dine.

Hint

  • Når du monterer boksen, bruke treskruer stedet for negler. Du får en mye strammere passform og boksen vil holde sammen bedre.