Hvordan lage en Super 40 Louder

Hvordan lage en Super 40 Louder


Super 40 er en lyddemper designet av flowmaster. Det er allerede ganske høyt, men økning av lydstyrken kan gjøres gjennom en rekke modifikasjoner. Sjekk med lokale myndigheter om støyforskrifter i ditt område, og også hva slags modifikasjoner er tillatt på bilen din før du begynner. Dette vil sikre at hardt arbeid er ikke for ingenting, som det vil være svært vanskelig å skjule din høyt lyddemper.

Bruksanvisning

1 Fjern katalysatoren. Katalysatoren frarøver motoren hestekrefter og bidrar til å regulere lyden som kommer ut av eksospotten. Fjerne katalysatoren vil ikke bare øke hestekrefter og luftstrømmen, men gjør også lyddemperen høyere. Den nøyaktige prosessen for å gjøre dette varierer. Katalysatoren er plassert under bilen og er sannsynligvis den firkantede eller rektangulære stålkasse festet til eksosrøret før lyddemper. Det må kuttes ut og sveises en erstatning rett rør som må sveises inn.

2 Oppgrader innsug, overskrifter og rør. Lyddemperen er en del av et større eksossystem. Oppgradering av hele systemet vil bidra til å øke ytelsen av skjerf. Oppgraderingene vil også redusere lyddempende (og ytelse robber) deler. Den nøyaktige metode for å gjøre dette varierer med bil.

3 Splitte røret. Fjern det installerte Super 40 lyddemper med en sveiseflamme. Fest en Y-rør til eksosrøret. Dette vil splitte eksosen. Fest Super 40 skjerf til en av rørene. Fest en andre Super 40 skjerf til andre rør. Dette vil ikke doble lyd eller ytelse, men det vil merkbart øke den.