Hvordan lage en Spare Car Key

Hvordan lage en Spare Car Key


En ekstra bilnøkkelen er en livredder hvis du mister nøklene. Har en gjort og stash den i en cookie jar for sikker oppbevaring. Du vet aldri når du trenger det. Prosjektet presenterer noen utfordringer for DIY bilnøkkelen maker. Det vil ta kunnskap og evne til å trekke seg sammen med riktig selskap. Men det gir trygghet i å vite at du aldri trenger å ringe en låsesmed for å komme inn i bilen din, vil du ha en ekstra nøkkel hendig.

Bruksanvisning

1 Finn bilen merke, modell og år for bilen din. Deretter finner bilen VIN-nummer. Merke og modell informasjonen ligger i din instruksjonsbok eller forhandleren papirene. VIN nummeret er plassert på innsiden av dørkarmen på dashbordet rett i nærheten av frontruten. All denne informasjonen er også tilgjengelig på din bil registrering og forsikring kortet.

2 Kontakt en hederlig reserve bilnøkkelen maker eller låsesmed enten online eller lokalt. Se i telefonboken under "låsesmeder" for en lokal forhandler. Prøv sparecarkeys.com eller replacementcarkeys.net hvis du ønsker å finne nøklene dine på nettet.

3 Gi selskapet bilen informasjon, inkludert merke, modell og år. Hvis du besøker en lokal låsesmed, rett og slett ta med forsikring kortet med deg, eller kopiere merke, modell, år og VIN på et stykke papir. Hvis du kjøper nøkler på nettet, vil du enten inn denne informasjonen i en form, eller finn din bil ved å velge merke, så modellere og endelig året på selskapets hjemmeside.

4 Gi selskapet bilen VIN-nummer. Dette vil alltid være nødvendig siden bilnøklene er kuttet av bilen VIN-nummer. Når selskapet har VIN nummeret, vil de kutte nøklene og sende dem til deg.

Hint

  • Nøkkelfrie inngangssystemer kan også byttes ut, men disse må omprogrammeres av bilforretning.
  • Bare kontrakt med anerkjente selskaper som bilens informasjonen er sensitiv.