Hvordan lage en Polaroid SUN660 Work

Polaroid Sun 660 instant-filmkamera besitter mange av funksjonene i en single-lens reflex (SLR) filmbasert kamera, slik som en sonar-basert automatisk fokus linse og en integrert lav-lys flash. kontrollere nivået på gjennom en glidebryter montert på kameraet lysstyrke før skyting et bilde manuelt. For å bruke Polaroid Sun 660, først laste filmen kassetten. Prosedyren er enkel og delvis automatisk som patron hjelpemidler i å forberede kameraet for å skyte sin første bildet.

Bruksanvisning

1 Hev blitsen panseret på forsiden av Polaroid Sun 660 til en vertikal posisjon. Slutte å heve panseret når det klikker på plass.

2 Dra den røde hendelen på venstre foran mot deg for å gi filmen døren for å slippe åpne.

3 Ta en 660-kompatibel Polaroid instant-film kassetten ut av posen. Hold blekkpatronen med etiketten opp og tabbed enden som er nærmest deg.

4 Sett den andre enden av kassetten inn i den åpne enden at filmen døren var dekket. Slutte å skyve kassetten inn i Sun 660 når det klikker på plass. Skyv den røde hendelen fra deg for å lukke døren.

5 Gripe enden av filmen dekselet når den automatisk mates ut seg fra forsiden av kameraet. Sett dekselet til side.

6 Hold kameraet slik at linsen er vendt forover. Plasser din høyre tommel på tommelen resten som ligger i midten til høyre kant av kameraet. Plasser pekefingeren på den røde utløserknappen og krølle resten av fingrene rundt kamerahuset.

7 Krøll fingrene på venstre hånd rundt søkeren på venstre side av kameraet.

8 Hold søkeren opp til høyre øyet. Komponer et bilde ved å se gjennom søkeren. Trykk på utløserknappen når du er fornøyd med det du ser.

9 Gripe kantene av filmen arket når den kommer ut foran kameraet. Plasser film ark, blanke siden opp, på en overflate som er fri for støv eller andre forurensninger. La bildet vises på film ark før du plukker den opp i kantene for å kunne se den.

Hint

  • Solens autofokus linse fungerer best fra fem pluss fot unna.