Hvordan lage en musikk Picture Disc

Dele bilder med familie og venner kan være en morsom og spennende ting å gjøre. Du får sjansen o gi dem et innblikk i dine daglige aktiviteter og bilder av alle du møter. Laste opp bilder til en nettside eller sende dem er noen av de enkleste måtene å dele bilder. Men å skape et bilde film med musikk kan forbedre bildene dine ytterligere. Med noen enkle tips, vil du være i stand til å lære å lage en musikk bildeplate.

Bruksanvisning

1 Importer bildene du ønsker å jobbe med i Windows Movie Maker. For å gjøre dette, må du klikke på "Start" -knappen på datamaskinen. Etter å ha gjort dette, velg "Alle programmer" linken, og klikk deretter Windows Movie Maker. For enkelte operativsystemer, må du kanskje finne Windows Movie Maker program via "Tilbehør" område.

2 Klikk "Importer bilder" på "Movie Task" -panelet. Du vil være i stand til raskt å velge hvert bilde du ønsker å være en del av platen. Vanligvis kan du finne disse bildene i "Mine bilder" -mappen. Hvis du har dine bilder som ligger i andre mapper på din datamaskin, så må du også få tilgang til disse områdene også.

3 Klikk "Importer lyd eller musikk" å ha musikk ledsage bildene dine på platen. For å finne noen låter for platen, tilgang til "Min musikk" -mappen på din datamaskin. Velg lydfilen ved å klikke på den. Dine valgte bilde- og musikkfiler vil bli vist på "Innhold" -panelet. Dette området vil også tillate deg å slette uønskede filer før du fullfører din musikk bildeplate.

4 Sett bildene dine i "Storyboard" område av Windows Movie Maker. Det kan lett bli funnet på bunnen av programmet. Bare velg, hold og dra bildene inn i dette stedet. Ordne dem i den rekkefølgen du ønsker bildene for å bli sett. Hvis du vil omorganisere bildene, klikk på dem og dra til ønsket sted.

5 Legg til flere overganger som vil gjøre din musikk picture disc mer attraktivt. Klikk og dra hvert overgang til plasseringen av ditt valg. Du kan også inkludere filmtitler og rulle ved å klikke på lenken "Make Titler eller Credits". Når du er ferdig, velg deretter "Ferdig" link.

6 Dra musikkfilen som ligger på "Innhold" -panelet til tidslinjeområdet. For å få din musikk spiller på rett plass, sørg for at det ble plassert helt til venstre i tidslinjen. Juster musikkfil slik at den passer med din aller siste bildet.

7 Lagre den ferdige musikken bildeplate. Dette kan gjøres ved å gå til "Finish Movie" området i "Film Oppgaver" -panelet. Når du er fornøyd med det ferdige produktet, lage en helt nytt navn for filen. Vanligvis er disse filene lagret i "Mine videoer" -mappen. Velg den beste kvaliteten for avspilling ved å gå til "Film Settings" side. Velg et passende avspillings for en bildeplate og brenne dem til en rekke tilgjengelige plater.