Hvordan lage en musikk-DVD

Lage en DVD er en av de mest effektive metodene for å holde et stort volum av musikk. En Digital Versatile Disc eller DVD har en kapasitet på 4,5 gigabyte med lagringsplass, noe som gir god plass for filer, programvare, musikk og videoer. Musikk DVDer er samlet i en MP3-format og kan spilles av på en datamaskin eller DVD-spiller.

Bruksanvisning

1 Kompilere musikk i MP3-format. Dette vil tillate deg å manipulere tittelen og opptakskvalitet på musikk i henhold til ditt valg.

2 Opprette nye mapper på skrivebordet ditt. Overføre musikkfiler til disse mappene. Kjøp en skrivbar DVD og DVD skrive programvare på nettet eller fra en lokal elektronikkbutikk.

3 Installer DVD skrive programvare på datamaskinen og kjøre den. Plasser en tom DVD i DVD / CD-brenner, også kjent som CD / DVD-brenner. Klikk hurtigstartmenyen som vil gi en mulighet til å lage en musikk-DVD.

4 Klikk på "Legg til filer" i dialogboksen. Velg musikkfilene du vil kopiere til DVD. Klikk "Finish" eller "Burn". Programvaren vil begynne å skrive til DVD. Denne prosessen kan ta alt fra 10 til 30 minutter.

5 Velg "Next" når programvaren ber etter filene har blitt skrevet. Datamaskinen vil løse ut musikk-DVD. Spill nyskrevet musikk-DVD i datamaskinen eller en hvilken som helst DVD-spiller for å teste opptaks kvaliteten på musikken. Hvis lydkvaliteten er ikke klart, endre spesifikasjonene for programvaren og skrive om musikk-DVD.