Hvordan lage en Multi-Region Disc i en Samsung DVD-R149

Samsung DVD-R149 er en kombinasjon DVD-spiller / DVD-opptaker. Selv om DVD spiller siden av enheten er regionlåst, som betyr at du kan bare spille plater produsert i samme region av verden du kjøpte spilleren, er det DVD-opptak side ikke. Innspillingen side produserer region-free-plater, som betyr at de kan spilles av på alle DVD-spillere i alle land.

Bruksanvisning

1 Sett inn en tom DVD i DVD-opptakeren på Samsung DVD-R149. Den blanke, data-lagring siden av DVD skal vende nedover (på samme måte som data siden av en vanlig DVD-film ville være vendt nedover hvis du satt den inn i en vanlig DVD-spiller).

2 Start med å se det programmet det er som du ønsker å ta opp. Samsung DVD-R149 skaper en DVD av hva som blir vist på TV, på samme måte som en videospiller poster innhold til en VHS-kassett. Still inn TVen til den kanalen du vil ta opp.

3 Trykk på "Record" på Samsung DVD-R149 fjernkontroll. Dette vil begynne å ta opp innholdet spilles av på TV.

4 Trykk på "Stopp" enten når det programmet du ønsker å ta opp er over, eller når platen fyller kapasitet. Den DVD-R149 vil ferdigstille platen, slik at det å være spillbare i vanlige DVD-spillere og PC-stasjoner. Platen vil ikke ha noen region koding, noe som gjør at de kan spilles på alle DVD-spillere i alle regioner i verden.