Hvordan lage en motorsykkel Seat Pan

Bygge et sete pan krever litt kunnskap om metaller, sammen med de riktige verktøyene: Metal Hammer, metall cutter og shapers, og en klubbe bag. Prosjektet starter med å velge riktig design, og deretter gjør at den passer på sykkelen din. Har avstivninger, bolter og feste stykker klare til å passe til din sykkel under designfasen, slik at du kan være sikker på at du kan feste den nye setet pan til motorsykkelen.

Bruksanvisning

Å gjøre en motorsykkel Seat Pan

1 Spor design på et ark og deretter skjære ut formen når du får det riktig.

2 Spore formen på et stykke 12 gauge stål eller metall ved hjelp av en markør. La det være en ekstra 1/2 tommers rundt formen for "curl".

3 Trim ditt sete før formen er helt riktig.

Bøying og Curling

4 Kjør kantene gjennom et metall curler å bøye kantene på en curling 90-graders vinkel hele veien rundt setet. Vær forsiktig når du arbeider med curler og bruke biter som vil gi deg den figuren du vil setet skal ha.

5 Spot slipe eventuelle grove kanter rundt curl av setet.

6 Vend setet, og legg det på en klubbe bag.

7 Pound ut midten av setet for å få den "bøtte" form for ekstra komfort og funksjonalitet.

8 Glatte ut hammer merkene ved å kjøre setet gjennom en metallvalse, eller ved å rulle den for hånd. En metallrullen vil gjøre denne delen mye lettere, så gjør det du må gjøre for å bruke en.

9 Polsk setet ved hjelp av en jeksel og buffer til den er glatt.

Hint

  • Gjør ditt sete pan matche sykkelen form og tema hvis det er mulig. Når du er i tvil, gjør det mindre, så det ser ikke vanskelig eller stikke ut og blir for merkbar.
  • Alltid ta vare å trygt og sikkert feste et sete pan til sykkel, trenger du ikke ønsker det kommer av!