Hvordan lage en Motorola Razr Phone kompatible med MetroPCS

For å hjelpe flere kunder dra nytte av sin forhåndsbetalte tjenester, carrier MetroPCS tilbyr MetroFLASH, der det omprogrammerer eller "blinker" andre transportørens enheter til nettverket sitt i butikkene for en symbolsk sum. Hvis du bruker en Motorola RAZR-enhet, ta den med til din nærmeste MetroPCS forhandler og har en knytte flash den til MetroPCS nettverk.

Bruksanvisning

1 Ring din eksisterende operatør eller besøke en av sine butikker. Informer førsteamanuensis du ønsker å avslutte kontoen. Kontroller at du har oppfylt din kontraktsmessig forpliktelse, hvis du hadde en, for å unngå å måtte betale et oppsigelsesgebyr.

2 Besøk din nærmeste MetroPCS forhandler. Be om en MetroFLASH av din Motorola RAZR-enhet, en prosedyre knytte gjør mens du venter. Gebyret for denne prosedyren er $ 15 i skrivende stund.

3 Snakk med førsteamanuensis om serviceplanalternativer for blinket Motorola RAZR etter at han blinker det. Selv blinkende justerer enhetens programmering, slik at du kan bruke den på MetroPCS nettverk, må du velge en tjeneste plan for å faktisk begynne å ringe, sende tekstmeldinger og bruke andre tjenester. Alle MetroPCS serviceplaner er forhåndsbetalt og Fakturert på nytt på en måned til måned basis, uten servicekontrakter.

Hint

  • Hvis din Motorola RAZR bruker et SIM-kort, bruker den GSM mobil teknologi, som er uforenlig med MetroPCS nettverk.