Hvordan lage en Mix CD Online

Hvordan lage en Mix CD Online


Når du ønsker å dele en musikkmiks, brenne en CD er å bli en ting fra fortiden. Nå dine mix-CDer kan deles på nettet slik at lytterne kan streame dem direkte. I stedet for å dele din strålende blanding med en person, kan du nå dele det umiddelbart med et stort antall mennesker uten ekstra arbeid. 8tracks.com er en av de juridiske tilbydere av denne tjenesten.

Bruksanvisning

1 Gå til 8tracks.com. Klikk på "Registrer deg" i øvre høyre hjørne. Velg et brukernavn og passord, og skriv en e-post adresse. Kryss av i boksen for å godta vilkårene for bruk, og klikk den store grønne boksen som sier "Bli medlem".

2 Klikk i boksen der det står "Opprett en Mix". Klikk på "Last opp Tracks" og bla deg frem til mappen hvor MP3-filer er plassert. Velg en fil ved å dobbeltklikke den. Du kan velge flere spor ved å holde kontroll eller Shift mens du klikker dem, og deretter trykke "Open".

3 Klikk på "Nettverk" -kategorien for å vise sanger som er lastet opp på nettverket. Du kan bla gjennom valgene eller bruke søkefeltet for å finne bestemte sanger og artister. Søkefeltet kan også brukes til å søke spor du har lastet opp tidligere.

4 Dra spor ved å holde nede markøren på teksten og flytte den til den stiplede boksen til høyre. Når flere av sangene har blitt dratt til sin destinasjon, kan du dra dem opp og ned for å endre rekkefølgen. Du må velge minst åtte spor, men mer kan legges til hvis du vil. Ikke velg mer enn to sanger fra ett album, ellers programmet vil ikke tillate deg å lage spillelisten offentlig.

5 Når alle sporene er valgt og på plass, klikker du Neste. Gi spillelisten et navn og en beskrivelse, samt noen koder som viser de kvaliteter den deler med andre spillelister eller musikk. Trykk på "Velg fil" for å søke etter bilder som ville gjøre gode "dekker" for mix. Du kan også trykke på "Last opp fra en URL i stedet" hvis bildet du ønsker er allerede på nettet. Sjekk "Jeg godtar" en gang til, så lenge du har fått alle sporene lovlig.

6 Trykk "Lagre" hvis du trenger å lagre fremgangen eller "Lagre og publiser" hvis du er ferdig. Du vil nå se miksen side. Trykk "Play" for å lytte. Du kan navigere spor ved å trykke på Neste spor som med alle mediespillere. Trykk på Rediger-knappen og velg "Make It Public". Kopier URL i adressefeltet i nettleseren og legge det ut på bloggen din eller sende det til venner.