Hvordan lage en Laser fra en Mag Lys

Laserstråle pekere selges til allmennheten er begrenset i kraft av laserstrålen de prosjektet. En Mag lys kan brukes til å lage din egen laserpeker som vil være kraftigere og så reise en større avstand, og være mer synlig for øyet når de brukes outside.You trenger en 650nm 12mm x 30mm laser bolig fra en laser leverer selskapet slik som AixiZ for å bygge laseren. Å ha elektronisk dyktighet, men ikke er nødvendig for å gjøre din laser fra en Mag lys.

Bruksanvisning

1 Ta av batteridekselet og batteriene fra Mag lys. Sett batterilokket og batterier ned på avisen

2 Fjern skruene fra siden og toppen og bunnen av datamaskinen DVD-stasjonen ved hjelp av Phillips skrutrekker. Ta av dekselet og DVD-skuffen fra datamaskinen DVD-stasjonen for å avdekke bærerenheten ved senteret innsiden av saken.

3 Fjern laserenheten innsiden av vognsammenstillingen ved å trekke den opp og ut av rekkverk på begge sider.

4 Fjern alle skruene på laserenheten med gullsmed skrutrekker, Trekk laserdiode opp og av laserenheten ved hjelp av pinsett. Sett laser diode ned på avisen og kast datamaskin DVD-stasjon.

5 Ta 650nm 12mm x 30mm laser bolig og skru de to delene av den fra hverandre. Trykk den fremre delen av thelaser bolig med bakenden av et verktøy kniv til å fjerne laser diode. Sett datamaskinen DVD-stasjonens laserdiode i posisjon som en erstatning.

6 Lodd en ledende pinnen hver til de positive og de negative kontaktene på DVD-stasjonens laser diode. La lodde kult.

7 Skru reflektoren fra Mag lys. Skru ut pæren fra innsiden av Mag lys. Kast pære og plasten linsen fra innsiden av reflektoren.

8 Plasser laseren bolig mot Mag lys reflektor og tegne en sirkel ved hjelp av svart magi markør. Bore ut sirkelen i Mag lys reflektor bruker bærbart elektrisk drill.

9 Sett laser boligseksjons ledende stifter først inn i Mag lys. Sett reflektoren på og rundt laser bolig delen og skru den tilbake på Mag lys.

10 Sett batteriene inn i Mag lys og skru batterilokket på igjen. Rett Mag lys på en vegg, og trykk på knappen for å aktivere en kraftig laserstråle.

Hint

  • Den laserdiode av en billig datamaskin DVD-stasjon vil fungere like bra som fra en dyrere modell.
  • Ikke under noen omstendighet sikte en laserstråle på en persons øyne da det kan føre til alvorlige skader på netthinnen.