Hvordan lage en Kubota RTV900 gå raskere

Hvordan lage en Kubota RTV900 gå raskere


Den Kubota RTV900 er et nyttekjøretøy. Den har en tresylindret, firetakts diesel overhead cam motor. Den produserer 21,6 hestekrefter ved 3200 omdreininger per minutt (RPM). Toppfarten er 25 km / h, og det har både to- og firehjulstrekk. For å gjøre Kubota RTV900 gå raskere, må det først være i best mulig driftstilstand. Utfør grundig vedlikehold på Kubota RTV900; skifte olje og legge nytt drivstoff.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle unødvendige tunge deler. Den Kubota RTV900 har et tak, front grill, sete og lasterom som kan alle bli fjernet. Når disse elementene er fjernet Kubota RTV900 går raskere fordi det er lettere. Skjelett takkonstruksjonen kan enkelt fjernes ved hjelp av en skiftenøkkel og skrutrekker som kan de fleste andre komponenter. Lasterommet er den tyngste komponenten, og også den mest vanskelig å fjerne, men det kan fjernes ved hjelp av en skiftenøkkel og skrutrekker.

2 Forbedre luftstrømmen. Motoren krever en jevn uhindret strømning av luft inn og ut av motoren. Kontroller luftfilteret for å sikre at det ikke er tett eller skittent. Hvis det er det, rengjør den. Bytt luftfilter med en ytelse filter, øker dette luftstrømmen og også makt; muliggjør Kubota RTV900 til å gå raskere. Sett på eksosanlegg med en ytelse eksos. Aksjen eksos er ikke konstruert for ytelse eller hastighet, men først og fremst for lyd minimalisering. Skifte lager eksosanlegg med ett designet for resultatutvikling i en raskere Kubota RTV900.

3 Legg drivstoff tilsetningsstoffer. Drivstoff tilsetningsstoffer er blandinger som når lagt til drivstoff, øke ytelsen, effektiviteten og har en rekke andre fordeler. Det finnes en rekke drivstoff tilsetningsstoffer for å velge. Velg en som er utformet for små dieselmotorer. Dette er en billig måte å øke kraften i Kubota RTV900 og gjøre det gå raskere.