Hvordan lage en kald luft inntak Fra PVC Piping

Hvordan lage en kald luft inntak Fra PVC Piping


En kald luft inntak øker ytelsen på bilen din. Det gjør det mulig for luft å bevege seg gjennom røret mer jevnt og også er plassert slik at kjøligere luft inn i inntaket. En kald luft inntak øker luft-til-drivstoff-forhold, noe som øker forbrenningshastigheten. Dette skaper mer hestekrefter og forbedrer gass kjørelengde. Du kan installere din egen kald luft inntak kit å bruke PVC-rør.

Bruksanvisning

1 Unclasp ringene holder luftinntaket røret til spjeldhus ved hjelp av en flat skrutrekker. Unclasp låsene på luftboksen og ta ut luftfilteret fra fabrikken boksen. Skru av Torx skruen som holder MAF sensor til inntak tube og forsiktig sette av MAF sensor.

2 Bruk en 3 til 4 tommer, 90-graders, albue PVC-rør for MAF sensor adapter. Bruk din MAF sensor som en guide for hvor lenge brikken skal være.

3 Bruk en markør for å lage hull for MAF sensor til å passe gjennom og også for skruene som holder MAF sensor på plass. Bruk en Dremel verktøy for å lage et hull i samme størrelse diameter som MAF sensor hull på lager luft boksen.

4 Koble til en 4-tommers delen av PVC-rør inn i albuen montering av MAF sensor PVC-rør.

5 Plasser inntak gjennom hullet i fender veggen og feste PVC-rør til motorrommet ved hjelp av zip bånd, om nødvendig. Pass på at ingen deler av inntak tube vil berøre motoren.

6 Fest en 90-graders, PVC albue rør til inntak tube.

7 Fest en fire-tommers stykke PVC-rør for inntak røret.

8 Installer luftfilteret på enden av PVC-rør ved hjelp av en klemring. Når inntaket er riktig justert i motoren, bruker sement lim for å lime PVC-rør sammen. Lim ikke filtret, slik at det kan fjernes. Installer MAF sensoren inn i hullet på inntaket røret og skru på plass ved hjelp av torx skruer. Ikke lim inntaket slutt på spjeldhus av motoren, heller.

Hint

  • Koble / koble til batteriet for å nullstille databrikke for å lære datamaskinen de nye air-flow innstillinger for inntak du installerer.