Hvordan lage en Jeep Wrangler mer drivstoffeffektive

Hvordan lage en Jeep Wrangler mer drivstoffeffektive


Jeep Wrangler har lenge vært et ikon blant firehjulstrekker entusiaster. Utstyrt med en solid kropp, firehjulstrekk og en dyktig motor, er Wrangler designet for å håndtere alvorlig off-road og dårlige vær kjøreforhold. Hva gjør Wrangler så flinke av veien; men hemmer også dens evne til å oppnå større gass kjørelengde. Siden 1987 har Jeep Wrangler gjennomsnitt 15-18 mpg i byen og 16-22 mpg på motorveien, avhengig av motor og girkasse. Likevel kan du lage din Wrangler mer drivstoffeffektiv.

Bruksanvisning

1 Motstå fristelsen til å legge til ettermarkedet modifikasjoner til Wrangler. Mange Jeep drivere, spesielt de som kjører off-road, nyte installere lift kits, større dekk og felger på sine kjøretøy. Selv om disse endringene kan bedre off-road kjøring, de koster Wrangler gass kjørelengde. Hvis du allerede har endret din Wrangler, vurdere å fjerne de delene og gå tilbake til lager for bedre drivstoffeffektivitet.

2 Slippe noen unødvendig vekt bæres av Wrangler. Hvis du hale last, for eksempel sportsutstyr eller utendørs forsyninger, på baksiden av Wrangler, fjern det. Den ekstra vekten vil redusere nivået av drivstoffeffektivitet du klarer å oppnå. Fjern alt annet du ikke trenger for vanlig kjøring. Hvis du ønsker, kan du selv ta ut baksetet og reservehjul.

3 Forvandle måten du kjører din Wrangler. Jeep Wrangler er bygget for å håndtere tøft terreng, ikke høye hastigheter, hard bremsing eller svinging. Når du kjører Wrangler som du ville en sportsbil eller en gjennomsnittlig sedan, du gjør det mindre drivstoff-effektive. Kjør Wrangler under 60 km / h og gi deg selv plass i trafikken eller på motorvei for å unngå aggressive kjøre taktikk.

4 Kontakt en hederlig mekaniker for en tune-up på Wrangler motor. Dårlig motorytelse på grunn av dårlig oksygen sensorer, drivstoff injektorer, drivstoffslanger, tennplugger eller filtre kan føre til dårlig drivstoffeffektivitet. Også har den Wrangler dekkene justert og motor og transmisjon oljer endret. Fortsett å ha oljen skiftes hver 3000 miles og overvåke dekkene å gjøre visse de har på seg jevnt og er helt oppblåst.

5 Minimere belastningen på Wrangler motor ved hjelp av klimaanlegget mindre og redusere tiden du la motoren gå på tomgang. Motoren må levere strøm til air-condition enhet / pumpe for at det skal fungere. Dette krever mer drivstoff. Slik at motoren å fortsette å kjøre mens Jeep er stoppet vil brenne drivstoff unødvendig.