Hvordan lage en høyttaler Box Cover

Hvordan lage en høyttaler Box Cover


Når du installerer et nytt lydsystem i bilen eller hjemme, er det som regel nødvendig å kjøpe eller kjøpe høyttalerbokser for å huse systemets høyttalere. Disse vedleggene er ofte rett og slett trekasser med liten eller ingen design brukes på dem. For personer med en bestemt estetisk smak, kan dette utgjøre et problem. Heldigvis, kan du lage et dekke for høyttaleren som ikke bare vil det og gi det et ferdig utseende, men vil også beskytte den mot slitasje.

Bruksanvisning

1 Mål dimensjonene på boksen høyttaler (bredde, høyde og dybde) med et målebånd for å finne ut hvor lenge og langt utenfor et stykke materiale du trenger å vikle hele boksen. For en boks med en bredde på 22 inches, en høyde på 10 inches og en dybde på 10 inches, vil stoffet må være 22 inches bred og 40 inches lange.

2 Legg fire inches til bredden og høyden av stoffet for å tillate overlapping. For eksempel vil stoffet må være 26 inches ved 44 inches.

3 Kutt materialet for å dekke boksen høyttaler til de målene du oppnådd i trinn 2.

4 Påfør kontaktlim til både dekkmateriale og høyttaleren ved hjelp av en pensel.

5 Vikle dekningsmaterialet rundt høyttalerkabinettet, slik at materialet henger ut av kantene jevnt, og overlapper seg selv jevnt.

6 Skjær gjennom de overlappende biter av stoff og fjern utklipp slik at dekkmaterialet helt wraps høyttaleren uten overlappende. Klipp ut høyttaler hull i stoffet ved hjelp av hullene i boksen høyttaler som guide.

7 Klipp to stykker av kryssfiner til høyden og dybden av høyttaleren. For eksempel vil kryssfiner måler 10 inches med 10 inches.

8 Klipp to stykker som dekker materiale som er fire inches større i alle retninger enn kryssfiner stykker du klippe i trinn 7. For eksempel, ville stoffstykkene være 14 inches med 14 inches.

9 Pakk kryssfiner stykker med dekkmaterialet. Trekk materialet stramt, og stifte materialet til baksiden av kryssfiner stykker.

10 Bor festehull i kryssfiner stykker der de vil legge til høyttaleren ender.

11 Brett over stoffet som henger over endene av høyttaleren, og sikre høyttaleren slutten dekker til den øvre og nedre (ender) av høyttaleren med treskruer.