Hvordan lage en hjemmelaget Turbo

Hvordan lage en hjemmelaget Turbo


Motoreffekt er proporsjonal med mengden av brennstoff og luft som strømmer inn i sylindrene. For å øke effektiviteten og kraften i en bil, kan en turbolader system installeres. Dette systemet fungerer ved å skyve mer luft inn i sylindrene for å øke effektiviteten og kraften i et kjøretøy. Den ekstra luft i sylindrene gir mer brensel for å bli tilsatt for å øke kjøretøyets hastighet. Selv om en turbolader system kan kjøpes og installeres, kan det være mer kostnadseffektivt å bygge din egen.

Bruksanvisning

1 Utfør noen undersøkelser for å finne ut hvilken type turbolader som passer best for kjøretøyet. Undersøke andre biler med tilsvarende motorer for å etablere som turbolader systemet vil være best for din bil.

2 Kjøpe turbolader som du har bestemt deg, med riktig turbo flensmontering og feste som passer til turboladeren.

3 Mål størrelsen på turboen eksosutløpet og turbolader utløp. Kjøps rør som er samme størrelse som turbo eksosutløpet og ekstra slange av samme størrelse til turbokompressorutløpet.

4 Bruk monterings flens og braketten til å feste turbo til motoren. Turboladeren bør plasseres med kompressorens utløp som vender mot inntaksmanifolden, samt plassert nær eksosmanifolden.

5 Plasser en av endene av eksosrøret i eksosmanifolden utløp og den andre enden til monteringsflensen. Weld begge ender av røret til utløpet og flensen for å feste forbindelsene.

6 Bruk av eksosrøret dimensjonert til utløpet av kompressoren til å koble utløpet av kompressoren til inntaksmanifolden.

7 Fest eksosrøret med silikonslanger kontakter.

8 Bli med i den ene enden av turbo oljetilførselen til turboladeren olje-i linjen. Fest ledig enden av oljetilførselen til bilmotoren høytrykks olje montering.

9 Fest turbolader oljetappelinje til bilen motorens bunnpanne. Du kan installere en mottaker plugg på toppen av bunnpannen eller feste linjen direkte til bunnpannen.

10 Tune bilens drivstoff kurve med opplysningene på turboladeren. Avhengig av situasjonen, kan det hende du må installere en mekanisk drivstoff berikelse system for å hjelpe til å kontrollere motoren.

Hint

  • Få nøyaktig kontroll over turboladeren ved å legge til en ekstern wastegate mellom turbo monteringsflensen og turbolader.
  • Utvis alltid forsiktighet ved håndtering sveising materialer og slitasjebeskyttelse for å hindre potensielle farer.