Hvordan lage en hjemmelaget laserpeker

Laserpekere kan være billig å kjøpe, men det er morsomt å lage din egen. En hjemmelaget laserpeker vil fungere så bra som en fra en butikk og gi deg en følelse av prestasjon hver gang du ser laserstrålen. Prosessen med å lage en hjemmelaget laser er ikke komplisert, og krever bare kjøpe en laser modul og en LED-lommelykt.

Bruksanvisning

1 Sett et håndkle ned på et bord.

Ta av batteridekselet og batteriene fra LED-lommelykt. Sett batterilokket og batterier ned på håndkleet.

2 Skru reflektoren fra forsiden av LED-lommelykt. Fjern plastlinse innsiden av reflektoren og kast den. Sett reflektoren ned på duken.

3 Trekk ut LED-pære fra LED-lommelykt ved hjelp av nålen nosed tang. Kast pære. Plasser LED-lommelykt ned på duken.

4 Vri AixiZ laser boliger mellom hendene for å skille foran og bak foringsrør fra hverandre. Kast foran huset til AixiZ laser boliger.

5 Varm opp loddebolten. Ta den bakre delen av AixiZ laser boliger som har den eksponerte laser diode nå viser og legg den ned på håndkleet.

Loddetinn en ledende tapp hver til den positive og negative kontakter på legemet for laserdioden. La lodde kult.

6 Sett tilbake halvparten av AixiZ laser bolig, ledende pins først, inn i LED-lommelykt. Påføre et tynt lag av binde lim for å holde AixiZ laserhuset på innsiden av LED-lommelykt. La bonding limet tørke.

7 Skru reflektoren tilbake på LED-lommelykt. Sett batteriene tilbake i LED-lommelykt og skru på batterilokket.

Rett LED-lommelykt som nå har blitt omgjort til en hjemmelaget laserpeker på en vegg over gaten. Trykk på knappen for å projisere laserlyset på veggen.

Hint

  • En kraftigere laser diode kan erstatte den som kommer med AixiZ laser boliger.
  • Rett aldri en laserpeker på en persons ansikt eller øyne.