Hvordan lage en hjemmelaget kald luft inntak for en 99 Camaro

Hvordan lage en hjemmelaget kald luft inntak for en 99 Camaro


Ta deg 1999 Camaro fra å være en rask bil til en vei rakett med tillegg av en kald luft inntak. I motsetning til mange av de dyre ettermarkedet alternativer tilgjengelig, hvis du velger å lage en hjemmelaget kald luft inntak for en '99 Camaro, kan du innlemme flere tekniske elementer som gir kald luft som blir ofte oversett i fabrikkproduserte kits. Den ekstra hestekrefter som kommer fra en kald luft inntak vil forvandle kjøreopplevelsen.

Bruksanvisning

1 Fjern aksjen luftinntak fra Camaro motor, med en halvmåne fastnøkkel til å løsne bolten.

2 Monter den ene enden av gummi rør kontakten over luftinntak porten til motorblokken (der de lager luftinntak ble tilkoblet) og stram slangeklemmen på at enden med en flat skrutrekker.

3 Sett den andre enden av gummi rør kontakten over metalleksosrøret du har kjøpt som passer mellom luftinntak port og stedet der du vil at kald luft inntak filter som skal plasseres (helst i nærheten av en hjulbrønn eller frontgrillen, der luft kommer inn i motorrommet). Trekk røret kontakten på metallrøret med slangeklemme følger med gummi kontakten.

4 Plasser K & N kald luft inntak filter på den andre enden av metalleksosrøret ved å montere i gummitetningsringen i bunnen av filterhodet over røret. Stram den medfølgende slangeklemme med en flat skrutrekker.

5 Trekk en seks fot lang stykke Reynolds Wrap aluminiumsfolie av rullen og brett folien før du har en stripe som er 4 inches bred (pass på at begge sidene av stripen er "blanke"). Pakk dine nye kald luft inntak rør og gummipakninger med folien overlapp det 1/2 tommer med hver wrap (som du er innpakning en hockeykølle håndtak) til hele røret er dekket. Dette vil fungere som en ekstra varmeskjold for å opprettholde temperaturen i luftinntaket.

Hint

  • Test din pipe ved å trekke og skyve på den for å være sikker, i løpet av kjøring, at kald luft inntak rør ikke vil forstyrre andre deler av motoren din (ledningsnett, vifte belter eller andre bevegelige deler).
  • Arbeid alltid på en kald motor for å redusere sjansen for å bli brent.