Hvordan lage en Golf Cart Street Legal

Hvordan lage en Golf Cart Street Legal


I denne tiden av stigende gasspriser på pumpen, er folk vurderer alternative metoder for transport som ikke bare praktisk, men ikke krever mye drivstoff til å kjøre. Den beskjedne kjøretøy som hadde vært begrenset til golfbanen er økende i popularitet som en vanlig metode for transport. Lær å lage en golf cart enda mer allsidig ved å gjøre det street legal.

Bruksanvisning

1 Velg en golfbil. Disse kan finnes lokalt, eller ved å gå online. Lager inkluderer Yamaha, Club Car, EZ-Go, og mer. Du kan også kjøpe tilpassede vognene gjennom Luksuskurver og EDDS golfbiler. Du kan velge mellom elektrisk drevet og gassdrevne golfbiler.

2 Vurder å kjøpe en brukt golf cart, og deretter se på rubrikkannonser, golfbaner i nærheten av deg, eller på linje på nettsteder som Craigslist, eBay, Valley View golfbiler, eller Carolina golfbiler.

3 Lær om forskrift om veien godkjente biler ved å gå til nettstedet til Department of Transportation National Highway Traffic Safety eller byen eller rådhuset der du bor.

4 Kjøpe og installere elementene som trengs for å gjøre golf cart lovlig i henhold til Department of Transportation National Highway Traffic Safety forskrifter. Disse inkluderer frontlykter, blinklys lamper foran og bak, baklykter, en rød refleks refleks på hver side av vognen som strekker seg fra fronten til baksiden, montert utvendige speil på fører- og passasjersiden, parkeringsbrems, og frontruten med klistremerke "ASI", setebelter. Kjøp elementene ved å gå til en lokal auto deler butikken, eller ved å gå online til nettsteder som Lincoln Golf eller LVS Golf Cart deler.

5 Legg fareetiketten. Golfbil krever en advarsel etikett som er lett synlig for sjåføren som lyder: "ADVARSEL:. Denne bilen må ikke brukes på offentlig vei med en hastighet mer enn 25 km / h"

Hint

  • Følg alltid regler i henhold til National Highway Traffic Safety Administration og lokaliteten.
  • Respekter reglene i veien.