Hvordan lage en flowmaster lyddemper Louder

Flowmaster gjør en rekke skjerf design, men selskapet er først og fremst kjent for sine baffled design. Denne typen skjerf eschews typisk fiber-glass pakkemetoden av lyddempende lyd for en serie av metallplater, eller ledeplater, som avleder og utjevne visse bølgelengder, mens avbryte eksos flyt så lite som mulig.

Du gjør en forvirret eksos høyere ved å bore hull i det, men nøkkelen til suksess er der du bor hullene. Målet er å opprettholde lavfrekvent rumling av skjerf, uten at høyfrekvente sutre eller drone å unnslippe. Dette bør gjøres trinnvis og er en prosess med prøving og feiling.

Bruksanvisning

1 Hev bak på bilen med gulv jack, ved hjelp av fabrikken rammefester.

2 Fest med jack stands.

3 Mål fra motorsiden av lyddemperen 6 inches fra kanten sveis.

4 Marker en linje på bunnen (bred del) av skjerf, og trekke en linje hele veien over, parallelt med kanten sveis.

5 Bore et hull på denne linje i midten av lyddemperen 1/8-tommers borkrone med, ved hjelp av WD-40 for å kjøle borkronen.

6 Bore en 1/4-tommers hull på hver side av 1/8-tommers hull, omtrent 1/2-inch fra kantene. ADVARSEL: Ikke bor på motoren side av denne linjen; hoved lydabsorpsjon er gjort i det første kammeret og dette vil føre til massiv motor drone og høyfrekvent lyd.

7 Start bilen, og observere endring i lyden. Hvis det er slik du vil, og deretter fortsette lenger.

8 Hvis mer lyd er ønsket, merk en annen linje 1-tommers lenger tilbake på lyddemperen langs midtlinjen.

9 Gjenta trinn 5 og 6 og sjekke lyden. Hvis mer lyd er ønsket, gjenta prosedyren på nytt.

10 Bor ikke mer enn fire sett med hull i midten av skjerf. Hvis mer lyd er ønsket, fortsett til neste trinn.

11 Tegn en en-tommers linje fra kanten sveis på utløpssiden av lyddemperen.

12 Starter på midten av skjerf, bore fem 1/2-inch hull langs bunnen av skjerf langs denne linjen, som måler 1/4 tommer mellom hver.

1. 3 Hvis ønskelig, kan du bore opp på siden av lyddemperen opp til toppen av kurven.

Hint

  • Hvis du går for langt og ikke liker volumet, reparere hullene du ønsker ved å fylle med sveisemateriale. Ikke bruk eksos kitt for å fylle hullene, så det vil etterhvert krympe og vibrere loose.Exhaust drone er lyden av lyddemperen ytre hud nå et harmonisk vibrasjon punkt og vibrerende. Du kan dempe disse vibrasjonene ved å pakke hele lyddemper tett med to lag av eksos header wrap.
  • Hold tuning hull nær midtlinjen av skjerf. Mesteparten av høyfrekvent lyd kansellering er gjort langs bredden av lyddemperen tilfellet, så bore opp sidene vil tillate vibrasjonene å unnslippe.