Hvordan lage en enkel TV Stand

Hvordan lage en enkel TV Stand


Å gjøre et stativ for TV-en er et enkelt prosjekt som du kan fullføre på en ettermiddag. Design din TV-stativ for å passe den plassen i rommet ditt og legge til en hylle for ekstra lagringsplass. Du kan male din TV-stativ som passer til rommets innredning, eller beis den kompatibel med andre møbler.

Bruksanvisning

1 Lag en materiell liste som inneholder den eksakte lengden, bredden og høyden på TV-stativet. Du kan ha tre kutt på et hjem forbedring butikken når du kjøper materialer, noe som gjør dette prosjektet enda enklere. Du trenger to paneler av 3/4-inch kryssfiner, kuttet litt mindre enn størrelsen på det ferdige stand. Tykkelsen av innleggene dine vil fullføre den totale bredden, slik at hylleplater bør utgjøre denne målingen. Du kan bruke ferdiglagde ben eller spindler eller har trelister kuttet til dine spesifikasjoner. Du kan også ønske å legge strimler av tre på tvers foran TV-stativet som en dekorativ funksjon.

2 Montere materialene og begynne ved å feste hvert hjørne av en på 3/4-tommers panel på innsiden av de fire ben med skruer. Dette panelet vil være en hylle i den ferdige TV-stativ, men det vil alle legge strukturell integritet til prosjektet.

3 Fest de resterende 3/4-tommers panel til toppen av innleggene dine. Legg dekorative trim til forkanten av begge hyller paneler for å fullføre design.

4 Sand hele TV-stativet med middels sandpapir, deretter med et fint sandpapir for å få en glattere overflate. Fjern alt av slipestøv med en fuktig klut før maling eller beising din stand.

5 Prime TV-stativet hvis du planlegger å male det, eller bruke den første strøk av flekken. La primeren tørke i henhold til produsentens anvisninger før du påfører første strøk med maling. Flekken bør også tørke helt i henhold til instruksjonene på boksen før du påfører det andre laget. Hvis flekker, må du kanskje sand overflaten lett med en fin karakter sandpapir eller stålull mellom strøkene. Følg instruksjonene på beholderen.

Hint

  • Har din primer farget i samme farge som lakken å eliminere den andre strøk med maling.
  • Bruk verneutstyr når du arbeider med elektroverktøy og maling eller beis.