Hvordan lage en elektronisk tenning

En elektronisk tenningssystem er ment å løse felles tenningsproblemer i biler og andre maskiner når de slutter å kjøre. Den kan bære en økt strøm som er nødvendig for å produsere høyere systemspenninger for å tenne slankere luft-brenselblandinger. Det gjør det også bedre høyhastighets resultatene av et kjøretøy. Du kan lage din egen elektronisk tenningssystem i garasjen din med noen få verktøy og forsiktighet.

Bruksanvisning

1 Skjær en 1- eller 2-tommers stykke halm som er bredden på en fyrstikk med en lommekniv eller barberblad. Ta en bunt med ledninger og bruke wire strippere til å trekke ut en tråd av wire, klippe det litt lengre enn halm, slik at en bit av det stikker ut i den ene enden.

2 Sett kabelen inn i strå. Forsegle en ende av instrumentet med en limstift, og deretter en lettere, slik at ingen av tråden kan unnslippe. Det bør være en del av tomrom som kjører langs ledningen.

3 Legg fyrstikker eller andre elementer som er varmeaktivert inn i røret.

4 Forsegle den andre enden av røret med en limstift. varme forsiktig enden av den med lighter, slik at limet ikke antennes.

Hint

  • Bruk vernehjelm eller maske under arbeidet.
  • Kontroller at lim fra limstift ikke ta fyr når du bruker lighteren.
  • Ikke koble opp den elektroniske tenningssystemet mens du setter det opp.