Hvordan lage en DVD-opptak av et TV-show

Vil du gjøre en DVD-opptak av et TV-show? Start med å investere i en DVR eller TiVo service. De fleste DVD-opptakere krever en digital kopi til posten. Den digitale kopien som er lagret på DVR eller TiVo er perfekt for opptak på en DVD-opptaker. Du må investere i en DVD-opptaker, skrivbare DVD-er og et abonnement på satellitt eller kabel som gir deg DVR funksjonalitet.

Bruksanvisning

1 Bruk DVR å registrere dine TV-show. DVR og TiVo-funksjonalitet lar deg spille inn et TV-show episoder.

2 Slå på DVD-opptakeren, TV og DVR. Pass på at opptakeren er koblet riktig (kontakt manual for korrekt oppsett). Bruk de beste kabelforbindelsene for å sikre høyere kvalitet opptak. Vær sikker på at signalkabler fra DVD-opptakeren er koblet til Video 2 eller tilsvarende på TV.

3 Test opptaket. Spill TV-program du vil ta opp. Hvis det dukker opp mens TVen er på video to, vil du vite at signalet rutes riktig gjennom DVD-opptakeren til TVen. Hvis du ikke ser et bilde, sjekk tilkoblingene for å sørge for at DVR utgang kabelen er koblet til DVD-opptakeren og signalkabler fra DVD-opptakeren blir rutet til TV.

4 Begynn opptaket. Plasser DVD + R / RW eller DVD + R i DVD-opptakeren. Begynn å spille TV-show du vil ta opp på DVR eller TiVo mens du trykker på opptaksknappen på DVD-opptakeren.

5 Pause DVD-opptakeren i reklamepausene for å eliminere lastebiler fra DVD-opptak. Denne metoden krever at du også å se på episoden som du spiller det på DVD.

6 Avslutte innspillingen. De fleste DVD-opptakere krever at du bruker en "Finalize" -funksjonen når du er ferdig med innspillingen. Denne funksjonen gjør det mulig å være spillbare på andre DVD-spillere.

7 Spille av innspilte episoder. Før du sletter episodene fra DVR eller TiVo, bekrefter at de registreres riktig på DVD-opptakeren. Du må kanskje eksperimentere for å se hvor mange episoder du kan passe på en DVD.

Hint

  • Hold y vår DVD-opptaker manual på hånden for teknisk questions.Don't vær redd for å eksperimentere under innledende opptak for å kontrollere at alt er satt right.Store DVDer i friksjons ermer.
  • Aldri slette en episode fra DVR før verifisere det registrert riktig på DVD.