Hvordan lage en Corner TV Stand

Når du får en ny TV, spesielt en større en, trenger du et sted å sette det som passer ditt hjem. Dette blir et større problem når du ser størrelsen på underholdningssentre og TV-stativer som er tilgjengelige i butikkene. De er ofte for stor eller for liten for dine formål. Selvfølgelig kan du alltid montere TVen på veggen, men da må du kjøpe et kit eller leie noen til å gjøre det for deg. Hjørnet av et rom er normalt et flott sted for en stor TV. Plassere TV i hjørnet tillater folk å se det fra hvor som helst i rommet, og det er også ute av veien, maksimere din walking plass. Hvis du vil ha et hjørne stativ som er tilpasset til ditt hjem, kan du lage en selv.

Bruksanvisning

1 Mål bredden på TVen. Dette bør gjøres på tvers foran og i sentrum, som noen skjermer kan være større i midten. Du kan bruke denne målingen for å gjøre ditt hjørne TV stå riktig størrelse. Det kan være lurt å la en tomme eller så på hver side av TV-en.

2 Ta måling fra bredden på TV og plassen som nummer. Deretter dele det med to, og finne kvadratroten av dette nummeret. Rund opp til nærmeste hele tall. Dette nummeret vil være lengden på sidene av hjørnet ditt TV-stativ.

3 Mål fra ett hjørne av kryssfiner stykker ut til avstanden du bestemt i trinn 2. Gjør dette i begge retninger fra hjørnet, og merk de to plassene.

4 Tegn en linje som forbinder de to markeringene ved hjelp av en rett kant, og deretter klippe langs den linjen med sagen.

5 Gjenta trinn 2 til 4 på en annen del av kryssfiner. Disse to like brikkene vil være grunnlaget og toppen av TV-stativet.

6 Bestem hvor høyt du vil at TV skal være. Den ideelle høyden for en TV er normalt to føtter ut av bakken, men det er din stand, slik at du kan tilpasse den til din smak.

7 Mark og skar tre 1-tommers x 6-tommers plater til målingen du bestemt i trinn 6. Disse vil være bena på din stand.

8 Skru bena inn i basen fra bunnen og deretter til toppen stykke fra toppen. Det kan være lurt å bruke innfelte skruer for å holde dem skjult i stativet.

9 Sand hele prosjektet, og deretter prime og maling eller beis TV-stativ.