Hvordan lage en Chevy Eksos Louder

Hvordan lage en Chevy Eksos Louder


Det er bare to måter å gjøre en Chevrolet motorens eksos høyere: den rette måten og på feil måte. Hvis noen har noen gang fortalt deg at alt du trenger å gjøre er å bore hull inn i skjerf eller eksosrør, eller kuttet eksossystemet helt, de fortalte deg på feil måte. Den riktige måten er å erstatte lager skjerf, og det er betydelig lettere å oppnå.

Bruksanvisning

1 Jekk opp bilen eller lastebil og støtte chassiset på bukker. Plasser jekken under bilens eksospotte og øke kontakten til den bare støtter skjerf.

2 Hold glasset pakke skjerf opp til bilens lager lyddemper. Ta din kritt og lage et merke på rørene i aksje skjerf i endene av rørene av glass pakning skjerf. Lå glasset pakke skjerf på gulvet ut av veien og deretter måle to fingre mot aksje skjerf fra krittmerker du gjort på eksosrøret. Merkene nærmere lager skjerf er linjene som du vil kutte.

3 Skjær eksosrøret ved hjelp av bajonettsag på linjene du tegnet i det siste trinnet. Når aksjen skjerf er fri for eksosrør, senk den ned på bakken og ta den ut under bilen eller lastebil.

4 Skyver den ene ende av glasspakken lyddemperen over den fremre eksosrøret til den andre enden av lyddemperen kan puttes inn på baksiden eksosrøret. Sentrere glasspakken lyddemperen slik at det ikke er noen hull er synlige gjennom eksosrøret. Installer eksos U-bolter på forsiden og baksiden av lyddemperen. De vil passe over glass pakken skjerf inntaks og utløpsrørene og er sikret på plass ved å installere den U-bolt nedre braketten over de gjengede endene og deretter kjører de medfølgende muttere på gjengene.

5 Stram eksos U-bolter ned med pipenøkkel til mutterne ikke kan slås videre. Dette vil hindre eksos lekkasjer og full lyddemperen installasjonen.

Hint

  • Glasspaknings lyddempere ikke gir tilstrekkelig mottrykk av seg selv for å øke hestekraft til bilen. Tilleggs tuning er nødvendig for en økning i hestekrefter eller dreiemoment. Deres konstruksjon øker bare lyden av kjøretøyet, hvor de er installert.
  • Boring av hull i din lager eksosanlegg kan alvorlig skade bilen. Jo bedre alternativ er å bare erstatte aksjen skjerf med en lyddemper som flyter mer fritt.