Hvordan lage en Chevy Cobalt SS Raskere

Hvis du eier en Chevrolet Cobalt SS og ønsker å forbedre kraften i bilen, er det en rekke forskjellige ting som kan gjøres for å gjøre kjøretøyet raskere. Chevrolet Cobalt SS leveres som standard med en 6-sylindret. 260 hestekrefter og er bygget som en ytelse kjøretøy, men ved å legge til ettermarkedet tillegg, kan du gjøre bilen enda raskere.

Bruksanvisning

1 Legg til nye tennplugg ledninger til bilen. Tennplugg ledninger er ansvarlig for å antenne drivstoffet i motoren og tillater brennstoff å komme til motoren riktig. Nye tennplugger vil senke motstand i løpet av denne prosessen, og resultere i høyere makt når bilen er i bevegelse.

2 Endre luftfilteret. En ettermarkedet luftfilter vil øke kjølig luft sirkulasjon til motoren og vil resultere i høyere ytelse på veien. Mens standard luftfilter tillater kald luft å passere gjennom, vil det ikke gjøre det så effektivt som en ettermarkedet produktet.

3 Plasser kjølevæske tilsetningsstoffer i kjølevæsken reservoar av Chevy Cobalt SS kjøretøy. Kjølevæske tilsetningsstoffer kan i stor grad redusere temperaturen på bilen når alle komponentene er i bevegelse. Ved å redusere temperaturen i motoren, delene beveger seg mer effektivt og resulterer i en mye større effekt for kjøretøyet.