Hvordan lage en Car Run på noe annet enn gass

Hvordan lage en Car Run på noe annet enn gass


Med gasspriser blir høyere, kan mange av oss bli fristet til å konvertere våre biler å kjøre på alternative energikilder. Enten du er ute etter å redde planeten, eller bare litt penger er det absolutt en idé som fortjener grundig vurdering.

Bruksanvisning

Flytende petroleumsgass

1 Hvordan lage en Car Run på noe annet enn gass

Bilen kan bli konvertert til å kjøre på flytende petroleumsgass, men det er ikke tilgjengelig overalt.

Konverter gass- eller dieseldrevne kjøretøy å kjøre på flytende petroleumsgass. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe en omformer kit. Disse er lett tilgjengelig på internett fra nettsteder som technocarb.com. Settet er ikke billig, men til slutt vil betale for seg selv.

2 Hvis du er en amatør mekaniker, bør du kanskje prøve montere konverteren selv, men det anbefales at du får en profesjonell til å gjøre det for deg.

3 Gå på nettet for å finne flytende petroleumsgass på altfuelprices.com/stations/LPG. Den største ulempen med denne gass er at det ikke er allment tilgjengelig på bensinstasjoner. Lister over hvor det er tilgjengelig, er lagt ut på Internett.

hydrogen

4 Hvordan lage en Car Run på noe annet enn gass

Hydrogen er sett av noen eksperter som fremtidens bil drivstoff.

Konverter bilen å kjøre på hydrogen. Gassdrevne biler kan konverteres til å kjøre utelukkende på komprimert hydrogen; derimot, kan dieselbiler bli konvertert til å kjøre på en beriket diesel hydrogen blanding.

5 Kjøp en konvertering kit. Disse pakkene kan kjøpes for et bredt spekter av moderne biler. Men konvertering til hydrogen er ikke så enkelt som det er med andre brensler, så det anbefales sterkt at du får en profesjonell til å gjøre det for deg.

6 Få ut din lommebok. Hydrogen blir mer tilgjengelig på bensinstasjoner, men det koster for tiden omtrent det samme som bensin eller diesel. Denne løsningen er for de som ønsker å redde planeten, ikke bare penger.

etanol

7 Hvordan lage en Car Run på noe annet enn gass

Etanol har blitt sett i mange år som en gjennomførbar alternativ til bensin.

Konverter en bensindrevet bil til å kjøre på etanol eller ren alkohol med noen svært enkle modifikasjoner til bilen din ved hjelp av grunnleggende verktøy.

8 Gå på nettet for å finne guider og kits om hvordan å skjult bilen på e85carbs.com. Disse har falt i pris betydelig. Hvis du ikke er trygg på å utføre arbeidet, ta kontakt med en mekaniker for å få råd.

9 Fyll opp på en stasjon. Etanol er lett tilgjengelig over hele Amerika, men dens miljøvennlighet er svært omstridt. Det er bare en additiv til vanlig bensin, så det er ikke så mye billigere, heller.

Vegetabilsk olje

10 Hvordan lage en Car Run på noe annet enn gass

Vegetabilsk olje blir stadig mer populært som et alternativt drivstoff.

Sørg for at kjøretøyet har en moderne dieselmotor å konvertere den til å kjøre på vegetabilsk olje. Eldre dieselmotorer er ikke så lett å konvertere, og det er umulig med en bensinmotor.

11 Kjøp en konvertering kit fra en lokal forhandler. Disse er allment tilgjengelig og kan kjøpes over Internett. De kan være kostbar, men med pengene du sparer i drivstoff vil det til slutt betale for seg selv.

12 Få en profesjonell mekaniker til å passe omformer for deg, men hvis du er trygg nok, kan du prøve det selv.

1. 3 Besøk restauranter å få tak i brukt vegetabilsk olje. Splitter nye oljen er lett tilgjengelig, men kan være ganske dyrt. Det beste stedet å få tak i brukt olje er fra restauranter. La oljen bosette for en uke slik at alle matavfall vasker og deretter press oljen gjennom en filterpose.
Bilen vil kreve en liten mengde diesel å starte og å holde den i gang til oljen er opp til temperatur.

Elektrisk

14 Hvordan lage en Car Run på noe annet enn gass

Et utvalg av elektriske biler er lett tilgjengelig for kjøp.

Konverter bilen å kjøre på elektrisk. Elektriske biler blir stadig mer populært. Men kan du konvertere bilen din.

15 Kjøp en konvertering kit. Pakkene er tilgjengelig online fra convert-2-ev.com og kan være relativt enkle å montere selv, men det anbefales at du ansette en kvalifisert mekaniker.

16 Finn et sted å plugge i bilen. Flere byer innfører plug-in parkeringsplasser, blant annet San Francisco.

17 Vær klar over problemene som kommer med elektriske biler, for eksempel tiden det tar å lade opp og mangelen på fart.