Hvordan lage en Car Club

Opprette en bil klubb ville kreve arrangøren å ha en bil som vil tilfredsstille kravene i bil klubb. Det kan være en Corvette, Camaro eller annen varm bil. Bil klubber sponse arrangementer som bilen viser, turer og turer som eiere kan delta i med sine biler. Klubbene gjøre mange ting i løpet av de bedre månedene av året og regelmessig komme sammen i de kaldere månedene for å planlegge fremtidige hendelser. Dette er en fin måte å møte bileiere med samme interesser. Les videre for å lære å lage en bil klubb.

Bruksanvisning

1 Lag et navn på bilen klubben. Dette kan være noe sånt som "Wisconsin Corvette Reisende" eller "Florida Camaro Car Club". Prøv å velge et navn som ikke allerede eksisterer for å være unik. Dette vil være hvordan folk finner bilen klubben fra andre. Gjør brevsaker med navnet på den til å sende ut til folk rundt i området.

2 Sett opp reklame i aviser og blader som annonserer starten av bilen club.This arbeider for å finne folk som ønsker å bli med i en bil klubb og delta i spesielle arrangementer og reiser. Kjør annonser i minst en måned eller mer. Innlegg annonser på bil swap møter og med lokale bilforhandlere og detailers.

3 Organisere et møte for alle nye medlemmer. Plukk en møteplass som er akseptable for alle medlemmer. Du kan velge en hall i en VFW Club eller noe lignende. På denne måten de som ønsker å ta en drink kan og de som ikke drikker kan ha kaffe, som du bør sette opp.

4 Presentere de første hendelsene som vil interessere nye medlemmer. En første gang gruppe aktivitet kan være en tur. Dette kan være en tur som består av så mange miles til interessante deler av området. Få tilbakemeldinger fra medlemmer om hva de ønsker å gjøre. Dette bidrar til planprosessen.

5 Planlegg månedlig eller bi-månedlige møter og ber folk om å hjelpe til med arrangementer. Dette kan omfatte å velge en president i klubben, kasserer og et minutt-taker. Denne prosessen kan gjøres tilfeldig eller ved avstemning. Alle mennesker bør være i kontakt månedlig mens du planlegger arrangementer.

6 Hold medlemmer oppdatert med nyhetsbrev månedlig. Dette kan omfatte kommende arrangementer og annen informasjon om bilene selv.

Hint

  • Dersom gassprisene er fortsatt høy, kan det hende du må planlegge ikke-kjøring bilen klubb arrangementer.
  • Gjør bilen klubb moro, planlegger interessante ting å gjøre.
  • Vær forberedt på å ha mange medlemmer i noen områder som ikke har en bil klubb.