Hvordan lage en Bladez Gas Scooter gå raskere

Med gasspriser stigende, er det noen tiltak du kan ta for å kutte ned på transportutgifter. Skriv inn Bladez Scooter linje. Noen er elektrisk, mens andre er gassdrevne. Uansett de er mye billigere enn å drive en SUV. Perfekt for rundt Campingplassen, nabolaget eller liten by, her er noen tips om hvordan å lage en Bladez Scooter gå litt fortere.

Bruksanvisning

1 Finn to-finger gass på gass scooter Bladez. Dette vil være opp på håndtaket dekket av scooter.

2 Identifiser bolten som forbinder hovedledningen til selve gassen selv. Det er lett å se og generelt utsatt på scooter.

3 Løsne bolten på gassen. Du vil også merke det er to bolter. La den nærmest gassen alene. Fokus på den andre bolten og løsne det omtrent halvveis. Husk ikke å løsne det for mye slik at det faller av mens du sykler.

4 Kjøretur unna, og nyte turen. Du vil få noen ekstra mph. Dessuten vil pick-up på scooter bli mer intense. Husk å justere bremse tid, så vel når du kjører fortere.

Hint

  • Du kan også prøve å bruke motorsykkelløp drivstoff i stedet for normal gass. Dette vil gi litt mer spark til scooter og gjøre det gå raskere.
  • Mens du er på veien, må du følge alle trafikkregler og forskrifter som alle andre driver. Det bør bemerkes at du bør kjøre scooter i høyre felt eller i høyre skulder av veien, slik en sykkel gjør, å holde ut av trafikkmønsteret.