Hvordan lage en Blackberry med et SIM-kort Arbeid på Boost Mobile

Lag en Blackberry med et SIM-kort arbeidet med Boost Mobile for å dra nytte av transportørens kontrakts gratis mobiltelefontjenester. Hvis du kjøper den direkte fra en operatør, fungerer et SIM-bærende Blackberry bare ved hjelp av at transportørens SIM-kortet. Hvis du eller noen andre "låse opp" telefonen kan brukes med alle SIM eller hvis du kjøper Blackberry låst opp fra en tredjepart, er det mulig å bruke Blackberry med Boost Mobile service.

Bruksanvisning

1 Skaff en Boost Mobile startpakke, enten fra en Boost Mobile forhandler, gjennom operatørens hjemmeside eller ved å ringe Boost kundeservice på 866-402-7366. Startpakken inneholder et SIM-kort som gjør at telefonen arbeidet med Boost Mobile.

2 Tast inn 15-sifret SIM ID-nummer fra startpakken. Fjern Blackberry batteri, og oppgi det 15-sifrede IMEI serienummer i feltet nedenfor SIM-ID. Klikk på "Start aktiveringsprosessen."

3 Gi Boost med din personlige kontaktinformasjon, samt plassering og retningsnummeret der du har tenkt å bruke telefonen. Velg et telefonnummer hvis du vil, eller har Boost velger en for deg. Velg en plan som inneholder en kombinasjon av ringer, tekst og data som passer dine behov, men husk at du kan endre dette når som helst siden Boost ikke bruker kontrakter.

4 Løft opp SIM-skuffen under Blackberry batteriet, og sett Boost SIM ansiktet ned. Bytt ut batteriet og lokket; deretter slår på telefonen. Klikk på "Aktiver" knappen på skjermen for å aktivere telefonen. Når "Boost" vises i øvre venstre hjørne av Blackberry skjerm, enheten er aktivert.