Hvordan lage en bærbar DVR

Hvordan lage en bærbar DVR


Du kan lage bærbare DVR og bruke den til å se HDTV. Making laptop DVR er overraskende enkelt. Her er hvordan du kan konvertere deg laptop til en DVR.

Bruksanvisning

1 Det første trinnet er å sørge for den bærbare datamaskinen har nok minne til å fungere som en DVR. Du må kanskje slette de programmene som kaster bort din bærbare lagringsplass. Å se HDTV og bruker en bærbar PC som en DVR vil bruke opp en betydelig mengde av harddisken din. Grunnleggende TV-sendinger vil bruke ca 20%, mens HDTV vil bruke opptil 70% av en bærbar PC som en DVR.

2 Hvordan lage en bærbar DVR

Når du har nok plass til å se TV på en bærbar DVR trenger du en HDTV-tuner pinne. En HDTV-tuner pinne kan du se direktesendt TV på en bærbar datamaskin. Du kan ta opp dine favorittprogrammer med kompatibel bærbar DVR-programvaren.

3 Koble tuner pinne i USB-porten på din bærbare PC. Det kan være lurt å få en USB-hub fordi HDTV-tuner stikker ut ganske mye. Hvis du er ok med det stikker ut, er det helt greit også.

4 Koble kabelen direkte inn i USB-tuner pinne. Du kan bruke en HDTV-antenne i tillegg. Kontroller at du har en kraftig nok bærbar PC for å være en DVR og se på TV.

5 Bruke programvare som er kompatibel med din tuner pinne for å lage din egen laptop DVR. Opptak TV på en bærbar PC er en smart ting å gjøre. Hvis du er interessert i å gi mindre penger til kabelselskapet, lage en bærbar DVR.