Hvordan lage en APN i en Samsung Galaxy Ace

Access Point Network, også kjent som APN, er konfigurasjonen din mobiltelefon tjenesteleverandøren tildeler til enheten for å koble til og bruke til det mobile nettverket. Hvis du endre leverandører eller leverandøren tildeler kontoen din en annen APN, kan du opprette en ny APN på Samsung Galaxy Ace for å koble til mobilnettet. Du kan også opprette en APN manuelt å konfigurere MMS-tjenesten og andre programmer som har tilgang til Internett, avhengig av din celle tjenesten.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meny" -knappen, og deretter trykke på tannhjulikonet for å åpne menyen Innstillinger.

2 Trykk på alternativet "Trådløs og nettverk", og deretter trykker du på "Mobile Networks."

3 Trykk på "Navn på aksesspunkt" for å åpne skjermbildet APN innstillinger.

4 Trykk på "Meny" -tasten, og trykk deretter på "New APN" alternativet. The New APN skjema åpnes.

5 Trykk "Name" og skriv inn navnet på APN. Trykk på "Tilbake" for å gå tilbake til New APN-skjermen.

6 Trykk på "APN" alternativet, og deretter skriver du APN IP-adressen eller domenenavnet levert av mobil service. Trykk på "Tilbake" for å gå tilbake til skjemaet.

7 Trykk "brukernavn" og deretter skriver du inn brukernavnet som tilbys av mobilselskapet. Trykk "passord" og skriv inn passordet. Trykk "Tilbake" for å gå tilbake til New APN form.

8 Trykk på "Proxy" og "Port" alternativer hvis mobilselskapet krever en proxy eller en bestemt port konfigurert for APN. Hvis mobil tjenesten gir flere innstillinger, for eksempel MMSC, MMS Proxy, MMS Port, MCC eller MNC, klikker du på alternativet, deretter inn i innstillingene. Trykk på "Tilbake" for å gå tilbake til New APN form.

9 Trykk "Godkjenningstype", velg deretter godkjenningstype leveres av mobil service. Trykk på "Tilbake" for å gå tilbake til skjemaet.

10 Trykk på "APN Type" og velg APN typen du konfigurerer.

11 Trykk på "Meny" -knappen, velg deretter "Lagre" for å lagre de nye APN-innstillinger.

Hint

  • Trykk på "Meny" -tasten, og deretter trykker du på "Slett APN" i skjermbildet APN-innstillinger for å slette en eksisterende APN.