Hvordan lage en 2-Cycle Scooter Motor Siste

Hvordan lage en 2-Cycle Scooter Motor Siste


Kostnaden for drivstoff stiger hele tiden. Levekostnader også gå opp så vi prøver å unngå å gli inn i en full blow resesjon. Med slike alvorlige temaer å vurdere, er det ikke rart at mange mennesker er å snu til mer økonomiske transportmidler. En av de mer populære valg for mange mennesker er å bruke en to-takts scooter for daglig transport rundt i byen. De fleste 2-takts motorer kan stamme lett og slites fort ut. Dette gjør det viktig å ta skikkelig vare på scooter for å gjøre motoren vare så lenge som mulig. Din 2-takts scooter kan vare i 300 miles eller 30.000 miles. Det kommer an på hvordan du tar vare på den.

Bruksanvisning

1 Hold deg til en streng vedlikeholdsplan. Med mindre annet er angitt i bruksanvisningen for din scooter, bør du planlegge å skifte olje hver 2000 miles, og for å gi 2-takts motor en komplett tune opp hver 5000 miles.

2 Bruk høyere diesel i 2-takts motor. Du kan få en bedre pris ved å kjøpe 87 diesel, men det er ikke så ren som den dyrere bensin. Den 93 grade raffineres til en mye høyere standard av kvalitet. Ved hjelp av dette drivstoffet vil bidra til å holde innsiden av motoren din ren og i god stand. Det er også nyttig hvis du bruker drivstoff som har blitt blandet med vaskemidler eller gjenstander som hindrer korrosjon, siden dette vil bidra til å rense innsiden av to-takts motor.

3 Endre olje som beskrevet i bruksanvisningen for din scooter. Dette gjøres vanligvis hver 2000 miles, ved hjelp av kvalitet motorolje som er formulert for to-takts motorer. Den manuelle vil si hvilke konkrete olje produsenten anbefaler. Du bør også vurdere å bruke syntetisk motorolje. Disse koster mer, men vil gjøre scooter varer mye lenger.

4 Endre drivstoffilter regelmessig. Forgasseren på en 2-takts motor har mindre passasjer enn større motorer. Dette betyr at de er mer utsatt for blokkering partikler, og ha en god drivstoffilter er nøkkelen til å hindre dette. Du bør bytte dieselfilter på 2-takts motor hver 6000 til 8000 miles. Også være oppmerksom på skjermene over luftinntaket ventilen. De bør rengjøres regelmessig.

5 Sjekk tennplugger ofte. 2-takts scooter motorer er kjent for å generere mye varme. Dette brenner bort elektrodene på tennplugger raskt, noe som endrer gapping på pluggen, og kan selv endre timingen. Kontroller tennpluggene hver 2000 til 3000 miles, omjuster dem med et gapping verktøy. Du kan noen ganger må skifte tennpluggen helt.

Hint

  • Din 2-takts scooter motor vil vare mye lenger hvis du bare se hastigheten din. Mange mennesker slite ut sine motorer for tidlig ved å skyve dem til grenseverdier for å opprettholde høyere hastigheter. Bare forlate noen minutter for tidlig og reiser ved lavere hastigheter kan drastisk øke levetiden på scooter motor.