Hvordan lage ekte musikk ringetoner

Hvordan lage ekte musikk ringetoner


Cool ringetoner til mobiltelefonen er det hippe ting går. Mange mennesker liker å ha personlige ringetoner for alle som kaller dem. Problemet er, laste ned disse ringetoner kan bli en svært dyr vane. Løsningen: lage dine egne ringetoner. Du kan ha det gøy, spare penger, og har nok ringetoner for alle dine venner når du lære å lage dine egne tilpassede real musikk ringetoner.

Bruksanvisning

1 Velg mellom en rekke programmer som hjelper deg lage din egen ekte musikk ringetoner. Noen er gratis, andre er dyre. Gjør litt research før du begynner. Søk på Internett etter "ringetone programvare" og lage en liste over de som ser mest lovende. Joy Ringtone Converter er et eksempel (se Ressurser). De fleste moderne telefoner lar deg bruke MP3-filer som ringetoner, men med mindre du er sikker på din telefonen spiller MP3-filer som ringetoner, er det viktig å velge ringetone programvare som lagrer i en rekke populære ringetone formater.

2 Kompilere en liste over ringetone programvare kandidater og søke etter anmeldelser fra kunder av disse produktene. Besøk de offisielle nettsteder for å finne ut hvilken ringetone maker program passer ditt budsjett og dine behov. Se på funksjonene. Noen av programmene er mer komplekse enn andre, og har flere behandlingsfunksjoner du kan bruke til å forbedre dine ringetoner.

3 De fleste programmer for å lage ekte musikk ringetoner fungerer vanligvis på samme måte. Du starter ved å åpne en MP3-fil i programmet, og du blir presentert med en graf representasjon av sangen. Det vil være to glidebryterne. Flytt den første glidebryteren til punktet i sangen der du vil at ringetonen skal begynne. Plasser den andre glideren der du vil at ringetonen til slutt. Den delen av sangen innen glidebryterne er den delen du beskjære bruke "Edit" -menyen.

4 Lagre beskårne filen som et annet navn slik at du ikke overskrive den opprinnelige MP3-fil. Den ideelle tidslengde for en ringetone er 35 til 45 sekunder. Jo lenger du lage en ringetone, jo mer plass tar det opp på telefonen.

5 Flytt ringetoner fra datamaskinen til telefonen i en av to måter. Noen telefoner grensesnitt med datamaskinen via en USB-plugg, og du kan overføre ringetoner ved å dra og slippe. Hvis datamaskinen har en innebygd Bluetooth-enhet, og telefonen er Bluetooth stand, kan du overføre ringetoner til telefonen ved tilkopling datamaskinen og telefonen via en Bluetooth-tilkobling. Du kan kjøpe en Bluetooth-adapter for de fleste nyere datamaskiner som vil plugge inn i USB-porten på datamaskinen og gir Bluetooth-funksjonalitet til datamaskiner uten Bluetooth-funksjonalitet.

Hint

  • Et Google-søk vil gi mange nettsteder som lar deg lage ringetoner online gratis og sende dem til telefonen.