Hvordan lage DVDer Ut av VHS-kassetter

Hvordan lage DVDer Ut av VHS-kassetter


Selv om VHS-kassetter er foreldet som et videoformat, kan mange mennesker fortsatt har uvurderlige hjemmevideoer som ble skutt på en VHS-videokamera. Fordi VHS-kassetter vil brytes ned i kvalitet over tid og gjentatt avspilling, bør du overføre noen spesielle VHS-kassetter til DVD-plater for arkiveringsformål. Dette kan oppnås på flere måter, men den enkleste måten er å bruke en frittstående DVD-Video Recorder. Disse enhetene ta opp video på DVD-plater på samme måte som videospillere posten til VHS-kassetter, noe som gjør dem praktisk for alle som er vant til å gjøre VHS kopier med to videospillere.

Bruksanvisning

1 Koble et sett med RCA audio og video kabler til "Video Out" og "Audio Out" utganger på baksiden av videospilleren. Disse utgangene skal være fargekodet som gul for video, hvit for kanal venstre lyd og rødt for kanal høyre lyd. Hvis videospilleren har monolyd, vil du ikke ha en utgang for kanal i lyd og må koble en RCA Y-splitteren til "Audio Out" jack.

2 Plugg den andre enden av RCA audio og video kabler til "Video In" innganger på din DVD-opptaker.

3 Trykk på "Power" knappen på både DVD-opptaker og videospilleren.

4 Sett VHS-kassetten du ønsker å konvertere til DVD. Spole bakover eller forover VHS tape til det punktet der du vil at DVD skal begynne.

5 Sett inn en tom DVD-plate i DVD-opptaker. Sjekk din DVD-opptaker spesifikasjoner for hva slags skrivbar DVD-plate til å bruke.

6 Trykk på "Record" -knappen på DVD-opptaker, og trykk deretter på "Play" knappen på videospilleren.

7 Vent til videospilleren til å fullføre spille VHS-kassetten. Trykk på "Stop" på begge enhetene når du er ferdig. VHS-kassetten er nå overført til tom DVD-plate.