Hvordan lage ditt eget mobil Temaer

Gjør din egen mobiltelefon tema trenger ikke å være vanskelig. Det er mange nettsteder på Internett for å hjelpe deg ut, og du trenger ikke engang å vite hvordan å kode. Tre av de mest populære nettstedene er Zedge, OwnSkin og MyFoneThemes. Zedge er helt gratis, men du trenger ikke å hoppe gjennom annonser når du først plugge inn i maker. OwnSkin har ingen annonser og grunn maker er gratis, men du kan oppgradere for et gebyr. MyFoneThemes belaster en liten avgift per tema.

Bruksanvisning

1 Registrer deg hos en av nettstedene nevnt ovenfor. Hver har et annet verktøy, så fremgangsmåten er litt forskjellig avhengig av hvilket område du velger. Disse tiltakene vil bli tilpasset for Zedge verktøyet.

2 List gjør av telefonen på registreringen, slik at verktøyet kan avgjøre om den er kompatibel med din telefontype. Selv om det ikke er det, kan du velge en annen telefon fra en liste på neste side.

3 Velg en telefon fra listen, og klikk på "Browse" -knappen for å velge et bilde eller et bilde som bakgrunnsbilde da. Du har kanskje allerede et bilde eller et bilde som du har gjort som du ønsker å inkludere eller ønsker du kanskje å søke på Internett for en. Klikk på "Last opp" -knappen når du har funnet en.

4 Klikk på "skjermsparer" og "Bakgrunn" tabs, og gjenta trinn 3 for å få et bilde eller et bilde for de to valgene. Du trenger ikke å velge den type telefon igjen, men må gjøre resten.

5 Velg "farge" -fanen og få en farge for temaet. Det er åtte grunnleggende farger som du vil være i stand til å bruke for å matche med temaet, men du kan bare velge en.

6 Last opp en ringetone for temaet ved å klikke på "ringetone" -fanen og søker etter en .mid, .mp3 eller .acc fil på datamaskinen din. Filen må være under 1 MB.

7 Bekreft tema under "last ned" -kategorien. Det vil være en levende forhåndsvisning skjermen på den siden hvor du vil kunne se ditt tema og sørge for at det er det du ønsker. Klikk på "skape tema" -knappen for å fullføre temaet.