Hvordan lage ditt eget elektroniske Radio Kit

Hvordan lage ditt eget elektroniske Radio Kit


Radio bygningen er en morsom første prosjekt for DIY elektronikk hobbyist. Komponentene for en hjemmelaget radio kit er lett å finne og billig. Spørsmålet er å vite hvilke deler du skal kjøpe. Det er vanskelig å finne en komplett liste over hva du trenger, men komponentene er lett å finne i elektronikkforretninger når du vet hva du leter etter. Hvis du vet hvilke deler er nødvendig, kan du være i stand til å gjøre noen penger å sette radiosett sammen selv og selge dem.

Bruksanvisning

1 Rote to hull side-ved-side i en kaffe kan, 1/2 tomme under den åpne enden. Tre magnet wire gjennom en av dem fra innsiden og trekker ut en fot av wire. Tape ledningen på innsiden og træ den andre enden gjennom det andre hullet.

2 Vikle kabelen rundt boksen 30 ganger, med hver spole berøre en over den. La en spiral løs nok til å skape litt slakk, deretter vri løs ledning i en loop. Sløyfen skal rote bort fra stedet av boksen. Rote to hull i bunnen av boksen, da træ ledningen inn i den første og ut den andre. Tape den på plass på innsiden av boksen.

3 Træ løs ledning ved toppen av boksen til en Fahnestock klips eller maskinskrue festet til finerplaten. Hvis du bruker en maskin skrue, skru den inn gjennom bunnen av brettet og vinden ledningen rundt den, stram wire på plass med riflet mutter.

4 Tre løs ledning fra bunnen av boksen gjennom to klipp eller skruer, og kuttet av eventuelle gjenværende slakk. La 3 inches for å lage forbindelser. Vind de resterende 3 inches rundt en ledelse på din 47 kohm motstand. Tre andre motstand ledelsen gjennom et klipp eller skrue, og fest den til germanium diode. Sikre at dioden er orientert slik at strøm flyter mot motstanden.

5 Fest alligator klipp til den lille sløyfen du igjen på spolen av kaffe kan. Hvis alligator klipp har ingen ledning festet, feste en lengde på magnet wire til det. Feste den andre enden av denne ledning til den gjenværende ende av germanium diode.

6 Fest ledningene krystallen øretelefon til skruen eller klipsene på hver side av 47 kohm motstand. Hvis signalet er svakt eller skrapete, vri løs magnet wire fra toppen av boksen rundt en annen lengde på wire. Fest denne nye lengde til en stol eller tre grenen: det vil fungere som en antenne.