Hvordan lage dine egne ringetoner for en Pantech Jest

Hvordan lage dine egne ringetoner for en Pantech Jest


Den enkleste måten å lage din egen ringetone for en Pantech Jest er å bruke en gratis ringetone for å lage en tjeneste på Internett. Alt du trenger er en MP3-fil som du vil bruke som ringetone. Hvis du har en MP3-fil, og du ønsker å tilpasse den med noen avanserte effekter, må du bruke en grundig audioprogram. Hvis du har litt lyd-redigering programvare du er komfortabel å jobbe med, kan du enkelt laste opp filen til programmet, tilpasse det slik du vil, og deretter sende den til Pantech Jest.

Bruksanvisning

Lage ringetoner med gratis Online Services

1 Gå til www.mp3mer.com eller www.makeownringtone.com og laste opp MP3-filen du vil bruke som ringetone. For å laste opp filen, klikker du bare på "Last opp" -knappen og bla etter filen. Når du dobbeltklikker på den, vil den importere inn i tjenesten og vise langs en lyd-bølge grafen.

2 Velg start- og sluttpunkt for ringetone. Det er sannsynlig at filen er for lang til å slå inn en ringetone som er, slik at du kan easliy trimme den ned. Klikk på "Start" markør og dra det til den delen av filen du ønsker din ringetonen skal begynne. Klikk deretter på "Stopp" markør og dra det til den delen hvor du ønsker ringetone til slutt.

3 Trykk på "Play Selected" -knappen for å sørge for at du kommer til å få ringetonen du vil bruke. Du kan enkelt etterjustere markørene for å passe din smak. Bare dra markørene rundt og spille av den valgte delen til du er fornøyd med ditt valg.

4 Gå til "Last ned" rullegardinmenyen til høyre på siden, og velg en metode for å lagre ringetone. Du vil være i stand til å "laste ned til din datamaskin", "send via e-post" eller "sende som tekstmelding." Den enkle og gratis måte å gjøre dette med en Pantech Jest er å laste ned filen til datamaskinen.

5 Koble Pantech Jest til datamaskinen via USB-kabelen som fulgte med Pantech. Den ene enden vil koble til telefonen, og den andre enden skal plugges inn i USB-porten på datamaskinen.

6 Åpne "Min datamaskin" -mappen og dobbeltklikk på Pantech Jest mappe. Det vil bli plassert under "Enheter med flyttbare lagrings."

7 Klikk på filen du lastet ned til datamaskinen i trinn 4, og deretter dra og slippe den inn Pantech Jest mappe. Vent til overføringen er ferdig, og lukk deretter ut av alle åpne vinduer, mapper eller programmer.

8 Klikk på ikonet "Trygg fjerning av maskinvare" nederst til høyre på skrivebordet verktøylinjen. Velg Pantech Jest fra listen over maskinvare, og klikk deretter på "Fjern".

9 Koble Pantech Jest fra datamaskinen.

10 Naviger til filen du overført til din Pantech i trinn 4. Det vil trolig bli lagret i din "Audio" mappen. Merk filen og åpne alternativmenyen. Nå velger "Bruk som ringetone." Din lydfil er nå satt som standard ringetone for din Pantech Jest.

Hint

  • Hvis du er kjent med lydredigering, kan du laste opp filen til lyd-redigering program i stedet for en gratis ringetone-maker online. Retninger for å lage en ringetone med audio editor vil avhenge av hvilke redigering programvare du bruker. I de fleste tilfeller vil du laste opp filen, redigere den, legge til spesialeffekter, og deretter lagre det som en MP3-fil på skrivebordet. Endringene og spesialeffekter du legger er helt opp til deg.