Hvordan lage din egen Spy Cam

Hvordan lage din egen Spy Cam


Kjøpe en high-end spion kameraet er kostbart; Men du trenger ikke å bryte banken for å få fordelene av en diskret kamera oppsett. Enten sette opp en stasjonær kamera for å se over et rom som en barnepike cam eller ønsker å lage en mobil spion kamera for en undercover taping, kan en billig ekstern spion kamera endres i løpet av få minutter, slik at du kan ta opp opptakene rundt kameraet uten at det blir oppdaget.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle skruer som holder Web cam casing sammen.

2 Lirke det gjelder web cam hverandre, være forsiktig med å være for grov og skade linsen eller krets med skrutrekker.

3 Ta av objektivet og kretser fra saken.

4 Skjær et hull stort nok for linsen på kameraet for å passe inn elementet der du vil skjule kameraet. En skjortelommen gir et godt gjemmested for en mobilkamera, mens erstatte øyet av en utstoppet dyr åpner for en smart forkledning for en stasjonær kamera.

5 Skjær et andre hull i elementet for ledningen. For en skjorte, er innsiden av skjorten best uttaket, mens en stasjonær element som en utstoppet dyr er best tjent med et kutt i bunnen av baksiden av elementet.

6 Plasser kameralinsen i den første åpningen du kutter, og føre USB- ut det andre hullet.

7 Fjern ramme rundt objektivet hvis kameraet er lettere å skjule uten. I noen tilfeller plast rim kan hjelpe elementet å blande inn bedre.

8 Koble USB til en datamaskin og starte innspillingen.

Hint

  • Hvis du bruker kameraet som en mobil cam, sette datamaskinen til å være aktiv med skjermen lukket lar deg bære kameraet rundt i en PC bag på hoften og film som du går om.