Hvordan lage din egen dekor for Biler

Hvordan lage din egen dekor for Biler


Siden oppfinnelsen av bilen, har folk vært å finne måter å gjøre bilen ser bedre enn andres. Bil grafikk og dekaler har tillatt folk å uttrykke seg på nesten hvilken som helst måte de ønsker. Bil klistremerker, men kan noen ganger være kostbart. Med en datamaskin og et produkt tilgjengelig i mange butikker, men du kan billig lage dine egne dekaler slik at bilen skiller seg ut uten å sette et hull i lommeboken.

Bruksanvisning

Lag din egen dekor for Biler

1 Sørg for klistremerket papir du har kjøpt er kompatibel med skriveren --- før du åpner klistremerkepapir, på denne måten hvis du har fått feil type, kan du bytte den for riktig papir. Disse klistremerke ark vil vanligvis kommer i 8.5-by-11 tommers sider, som er samme størrelse som papiret du vanligvis bruker til å skrive ut.

2 Sett vanlig papir i skriveren. Dette vil tillate deg å teste ut ditt design eller grafisk før du skriver det ut og muligens kaste bort et stykke klistremerke papir.

3 Åpne programmet du har valgt å bruke for design. Hvis du vil ha enkel tekst, vil et program som Microsoft Word være tilstrekkelig. Bruk Word til å skrive ut slagordet du ønsker, endre størrelse på det og endre font, om nødvendig. Hvis du ønsker en grafisk, trenger du et program som Photoshop. Åpne design som du ønsker for din klistremerke. Bruk teksten funksjonen til å legge et slagord til grafikken, hvis du ønsker det.

4 Skriv ut en kopi av ditt design på vanlig skriver papir. Hvis bildet er kornete, kan du prøve å gjøre bildet større, men det kan være lurt å finne et annet bilde. Hvis din logo er ikke så stor eller liten som du vil, kan du bruke programmet du brukte til å gjøre det for å endre størrelsen. Fortsett å skrive ut din logo på vanlig skriver papir til det vises akkurat som du vil den skal på klistremerke.

5 Les instruksjonene på klistremerket papir du har kjøpt. Ulike merker har forskjellige instruksjoner. Følg de nøyaktige instruksjonene på pakken og skrive ut ditt design på klistremerket papir.

6 Skjær forsiktig ut logoen fra klistremerket papir. Påfør klistremerke til bilen og nyte.

Hint

  • Når du endrer logo størrelse huske på at det å gjøre et bilde for stor eller liten kan påvirke kvaliteten.