Hvordan lage din egen CD Cases

Hvordan lage din egen CD Cases


For de med en kreativ kant, kjøpe plast CD tilfeller eller papir CD tilfeller med gjennomsiktig vindu på forsiden betyr manglende mulighet til å uttrykke seg. Også, selv om relativt billig og ikke vanskelig å finne, CD tilfeller er et annet produkt til slutt kastet bort. Spare noen kroner, tror "grønn" og uttrykke din kreativitet ved å lage dine egne CD tilfeller bruker fleksible, tynn papp. Du kan også bruke en frokostblanding boksen; Ikke bare er du redusere avfall og gjenbruk av et produkt, er du resirkulering ved å snu det som kunne ha vært søppel til en nyttig CD tilfelle.

Bruksanvisning

1 Legg den tynne papp på en flat overflate for å måle og merke et rektangel 5 1/2 inches bredt med 10 inches høy, pluss en ekstra mini-rektangel på toppen ca 2 inches bred x 1 1/2 eller 2 inches tall for tuck kategorien -in.

2 Klipp ut rektangelet og putt-i kategorien som ett stykke.

3 Med baksiden av papp vender opp, måle 5 inches opp fra bunnen av den store rektangelet for å markere midtpunktet, noe som vil bli undersiden av CD-cover.

4 Hold en linjal over dette midtpunktet og scorer med tuppen av saks eller et verktøy kniv. Ikke kutt gjennom papp; du bare ledelsen med papp for å gjøre folding det lettere.

5 Brett papp langs delestreken slik at utsiden av saken er vendt ut og innsiden av saken overfor i (og berører hverandre).

6 Gjenta scoring teknikk ved foten av mini-rektangel for å lage en tuck-in-kategorien.

7 Skjær et slit for fanen å gli inn ved å legge papp flat med utsiden av saken vendt ned; markere en horisontal linje ca 3/4 tommers fra bunnen kanten av den store rektangelet. Spalten skal være ca 3/4 tommers eller så bredere enn fanen.

8 Etter mark bare gjort, kutte slit åpne med saks eller verktøyet kniv.

9 Forbered deg på å sy sidene av saken ved å brette CD-coveret i halvparten på scoret kanten, slik at tappen passer inn i spalten bare klippe, og (ved hjelp av den største av de to nåler) punching hull gjennom enten kanten av saken. Punch gjennom begge lag med papp.

10 Bruk broderitråd til å sy opp hver side av CD-cover.

Hint

  • Det hjelper å plassere scoret og brettet CD sak på en kork bord eller musematte mens punching hefte hull gjennom den i Trinn 9.Decorate utsiden av CD-cover med markører, maling, bilder, glitter, knapper - you name it .Printable maler av CD tilfeller er tilgjengelig online merket med fold og kuttet linjer for å gjøre prosessen rask og enkel (se Ressurser).
  • Bruk en fingerbøll å beskytte fingrene mens sy sidene av CD-etuiet lukket.