Hvordan lage Crystal Rock Parfyme

Hvordan lage Crystal Rock Parfyme


Crystal rocke dufter, eller krystall potpourri, er egentlig ikke krystaller som navnet tilsier. Faktisk, de er herdet krystallinske biter av voks som har blitt infused med potpourri dufter. Disse potpourri kurv alternativene er kjekk fordi de kan tilpasses for å være i en farge eller fargevariasjon for ditt hjem innredning ordningen. Lage dine egne krystallrocke dufter gir deg muligheten til å lage signatur dufter for noen tema. Å vite hvordan du gjør krystall stein potpourri er ikke vanskelig, og prosjektet kan være ferdig i hjemmet ditt kjøkken.

Bruksanvisning

1 Sett bivoks og stearinsyre i mikrobølgeovn-safe skål. I likhet med resten av elementene som trengs i oppskriften, kan stearinsyre og bivoks hentes fra håndverket og hobby forsyne butikker. Mikrobølgeovn bollen på høy i fire minutter. Dette vil smelte stearinsyren og bivoks inn i en tynn, klar væske.

2 Rør inn glimmer mineral pigment pulver. Mica kommer i en rekke farger og noen er skimrende, som gir et krystallinsk utseende. Velg en nyanse du liker.

3 Lag en blanding av essensielle oljer i den lille blandings parabolen. Bruk en annen pipette for hver duft - 1/4 oz. hver av lavendel, sandeltre, jasmin og bambus essensielle oljen skaper en sensuell og eksotisk duft. Men du kan eksperimentere med så mange mulige duft varianter som du ønsker.

4 Hell blandingen av duft olje i beholderen med smeltet voks og stearinsyre. Rør med en engangsrørepinne grundig.

5 Hell duftende, farget voks blandingen i en form av ditt valg. En lett smurt firkantet stekepanne av 9 inches med 9 inches er mer enn tilstrekkelig for denne oppgaven. Plassere formen i fryseren eller kjøleskap i en time.

6 Skyv hele herdet stykke voks ut fra formen. Tekstur og utseende av duftende voks vil være skimrende takket være herdingen fremskaffes av stearinsyren. Plasser hele duftende voks foran deg og hogge den med en skarp kniv. Dette vil bryte voks fra hverandre i små kantete biter - slags ligner upolert edelstener.

Hint

  • Sett biter av krystallinsk duftende voks i en dekorativ bolle. Du trenger ikke å tenne dem for å nyte den rike duften.