Hvordan lage Chrome Car Polish

Et alternativ til å kjøpe dyrt ($ 8 til $ 16) bil krom polish er å bruke like effektive og betydelig rimeligere krom polish laget av produkter tilgjengelig i de fleste hjem. En effektiv polish laget av elementer som er tilgjengelig i hjemmet pantry fungerer godt og koster pennies å blande.

Bruksanvisning

Pre-polsk Chrome

1 Etter at bilen har blitt vasket og tørket, påfør et tynt lag med tannkrem som inneholder natron til alle krom overflater.

2 Ved hjelp av myk klut, tørk tannkrem fra krom til fjerne og forekomster av rester eller lys oksidasjon.

3 Rull og rive av 12 inches av heavy duty aluminiumsfolie og brett dette arket i to med den blanke siden ut. Brett dette arket i to også med den blanke siden ut for å gjøre en 3-tommers bred rasping ark.

4 Bruk aluminiums rasping ark for å fjerne eventuelle gjenværende rester eller lys oksidasjon ved forsiktig polering av krom overflater. Polish i en og samme retning, i motsetning til sirkulær eller tilfeldige bevegelser.

Forbered polsk Solution

5 Ved hjelp av en liten bolle Bland like deler av babyolje og og ufortynnet eple cider eddik. Rør blandingen godt.

6 Påfør blandingen med en myk, ren klut til alle krom overflater.

7 Tillat en kort tid til å tørke (3 til 4 minutter) og deretter buff og tørk med rent pusseskinn buffing klut.

8 For ekstra glans påfør et andre strøk med baby olje og la det tørke før polering til en glans med et pusseskinn buffing klut.

Hint

  • Påfør krom polish blanding bare å rengjøre overflater (helst rett etter bilen har blitt vasket).
  • Hvis krom er tungt belagt med skitt, rester eller oksidasjon, gjentar pre-polering trinnene i kapittel 1 før polering.